Що зірки нам пророкують: гороскоп на червень 2020 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на червень 2020 року

Фото: Getty Images

Цього місяця додаткові складні енергії в наше життя принесе ретроградна Венера в Близнятах.

Перший місяць літа буде напруженим, оскільки на нас чекає довгий коридор затемнень, який розпочнеться 5 червня з місячного затемнення у Стрільці, 21 червня відбудеться сонячне затемнення в Раку і 5 липня закриє коридор затемнень місячне затемнення в Козорозі.

Додаткові складні енергії в наше життя приносить ретроградна Венера в Близнятах. Посилює дію ретроградної Венери управитель Близнят - від 18 червня у фазу ретроградності увійде Меркурій в знаку Рака. Загострюються соціальні проблеми, створюються зовнішні обмеження, що провокує роздратування і підвищену чутливість.

Власні помилки і недоробки в червні виникають частіше, ніж в інші періоди, що може суттєво змінити ситуацію в гірший бік. Щоб звести до мінімуму можливий негатив, впливати на ситуацію, необхідно володіти знаннями і інформацією про те, що відбувається в світі і вашому оточенні.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Ви відчуєте збільшення життєвої сили і працездатності, хоча самостійні дії можуть призвести до помилок. Якщо ж ви готові взаємодіяти з партнерами, враховувати їхні інтереси, йти на компроміс, то протягом цього місяця ви зможете успішно завершити основні свої справи.

У чей час на вас чекають хороші стосунки на роботі, довіра співробітників. Можливо, колектив або начальство покладе на вас певні обов'язки, завдяки вдалому виконанню яких ви зможете просунутися кар'єрними сходами, отримати премію, нагороду або хоча б просто похвалу і вираження вдячності.

ТЕЛЕЦЬ

Можливі емоційні труднощі в коханні. У взаєминах із партнерами часто виникають взаємні образи, спогади і ситуації з минулого, перешкоджають ефективним діям в даний період. Немає особливої турботи про почуття один одного, через що можливі критичні ситуації у стосунках.

Ви можете зменшити напруженість, якщо знайдете способи самовираження у творчих заняттях. Успіх в суспільному житті і в любовних відносинах цілком можливий, якщо ви визнаєте свої помилки, робите відповідні висновки і проявляєте себе в соціальному і особистому житті з урахуванням минулого досвіду.

БЛИЗНЯТА

Часто виникають тривоги, очікування якоїсь події супроводжується нервозністю. Такі стани, дійсно, можуть принести неприємні наслідки. Меркурій, ваш управитель, від 18 червня переходить у фазу ретроградного руху, що сприяє уповільненням різних процесів.

Під час роботи з паперами і документами виявляються давні помилки, виправивши які, ви зможете закласти фундамент майбутніх успіхів. Протягом місяця часто виникають ситуації фізичної і психічної напруженості, зняти яку допоможуть фізичні вправи або масаж. Гарний час для ремонту, кардинального переобладнання приміщень.

РАК

Підвищується творча активність, можливо, доведеться повторити пройдений матеріал, повернутися на колишню роботу, закріпити знання у своїй професійній діяльності. 21 червня Сонячне затемнення в знаку Рака спонукає до самовдосконалення. Можливі ситуації, у разі яких від вас буде вимагатися допомогу іншій людині.

В контактах і зв'язках стаєте дуже активними і енергійними, число громадських зв'язків зростає. Можливі невеликі поїздки за дорученням або у адміністративних справах у ті місця, де були давно. Добре йде робота, що вимагає усамітнення і творчих розумових зусиль.

ЛЕВ

У цей період  ви відчуєте внутрішню свободу, переживете відчуття радості й упевненості в собі. Це вдалий час для демонстрації своїх талантів. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування, для соціальної активності, зокрема, в соціальних мережах. Особливо сприятливим можна вважати відновлення давніх стосунків.

Протягом місяця з'являються можливості для залагодження громадських і фінансових справ. Можливе повернення боргів, якщо ж ви маєте, то вам про це нагадають. Період сприятливий для залучення уваги до своїх справа світських і впливових осіб.

ДІВА

Протягом місяця можна вирішити суперечки або розбіжності з партнерами шляхом переговорів. Вдалий час для гармонізації відносин з протилежною статтю. Ви зможете встановити мир і злагоду в родині, якщо не будете на перший план висувати свої інтереси. Хороший період для усамітненої роботи, його можна також використовувати для аналізу своїх уподобань і почуттів, бо ви правильно оцінюєте партнера і його до вас ставлення.

Ви відчуєте ясність думок, приплив свіжих ідей, що допоможе успішно завершити багато поточних робіт. Головне, не поспішайте, будьте уважні під час роботи з документами, оскільки можете легко припуститися помилки.

ТЕРЕЗИ

Стосунки з партнерами і співробітниками стають менш напруженими. Необхідна витримка і наполегливість для того, щоб успішно завершити давні проєкти. Вам вдасться просунутися у професійній діяльності, якщо використовуєте старі перевірені методи в роботі.

Зовнішній фон нерозуміння того, що відбувається в суспільстві, в політиці, не варто переносити у особисті стосунки ці питання, бо великий ризик зіпсувати взаємини з оточенням. Реалізацію нових проєктів, ділові переговори, важливі відрядження — усе це ліпше відкласти на більш відповідний час.

СКОРПІОН

Можуть виникнути неприємні обставини, виплисти прихована інформація. З'являється схильність до прихованих таємним дій і інтриг, на що потрібні великі витрати фізичної і психічної енергії.. Стають активнішими підсвідомі почуття та бажання, але потрібен суворий контроль за своїми думками і діями, щоб ці підсвідомі імпульси не повели вас на шлях ілюзій і фантазій.

Слід проявляти обережність у фінансових справах, побоюватися шахрайства, підробки, обману, крадіжки. Активізуються зв'язки із закордонними і далекими партнерами, посилюється їхній вплив. Швидко встановлюються стосунки з представниками протилежної статі.

СТРІЛЕЦЬ

5 червня Місячне затемнення в Стрільці відкриває коридор затемнень, що приносить вам доленосні події. Те, що було почато раніше, можливо завершити і отримати нагороду. Вже встановлені стосунки мають тенденцію переростати в ближчі. Це емоційний час романтики, тому знижується здатність засвоювати інформацію.

Спілкування з представниками влади може бути сприятливим, якщо ви заручитеся підтримкою фахівців і контролюватиме свій емоційний стан. Дуже важливий позитивний настрій, оскільки це найліпший час для звільнення від усього того, що блокує ваші можливості.

КОЗОРІГ

Активізуються зв'язки і торгові відносини з іноземними і далекими партнерами, просуваються справи за кордоном, туристичний бізнес. Але це не час для ухвалення сміливих і відповідальних рішень. Якщо не можна відкласти на більш вдалий час фінансові справи, то у разі грамотного підходу і перевірки договорів, можливий успіх у перебігу яких-небудь робіт.

Пам'ятайте, що від 18 червня починається період ретроградного Меркурія, тому збільшується ймовірність прорахунків. Участь у благодійних акціях підвищить ваші можливості і розширить перспективи. Варто економно витрачати свої ресурси – це не хороший час для великих покупок і ризикованих вкладень.

ВОДОЛІЙ

Фізичні і духовні сили будуть тепер на вищому рівні, різко підвищиться впевненість у собі. Громадська діяльність, активність в соціальних мережах, в Інтернеті, приносять задоволення і можливості для зростання, які ви зможете використовувати одразу ж після закінчення періоду затемнень. У цей період ви зможете реалізувати багато творчі ініціативи і проєкти, давно назначені плани.

Зростає прагнення до лідерства, обіймання провідних постів, допомога і підтримка приходять від давніх партнерів і старих друзів. Завдяки цьому, ви зможете розв'язувати фінансові проблеми, провернути не одну вдалу операцію, зробити вигідний продаж.

РИБИ

Відчувається прагнення до змін в особистих взаєминах, реорганізації ладу сімейного життя. Багато схильні оцінювати дещо необ'єктивно навколишню дійсність і тому легко стають жертвами власної фантазії. Старання закінчаться успіхом, якщо ви сконцентруєтеся, і всі свої вольові зусилля направите на досягненні однієї єдиної мети.

Ті люди, які досі перебували в обмежувальному положенні, отримають шанси і можливості це виправити. Можете розраховувати на розуміння і допомогу керівництва, вищих, впливових осіб, успішні контакти з офіційними органами.

Читайте також: Найпопулярніші міфи про знаки зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація