Що зірки нам пророкують: гороскоп на серпень 2021 року

Що зірки нам пророкують: гороскоп на серпень 2021 року

Фото: Credits

Фон місяця обумовлений транзитом Марса у знаку Діви - планета активності, фізичної сили, пристрасті та енергії, увійшла в цей знак 29 липня о 23:32 за київським часом і буде тут майже 2 місяці - до 15 вересня.

8 серпня о 16:50 за київським часом Молодик у Львові, який покладе початок новому циклу розвитку на вищому та якісному рівні, забезпечить енергетичне перезавантаження і дасть необхідне натхнення для активних дій. Цей Молодик закликає зосередитися на своїх мріях і бажаннях, допомагає підвищити власну самооцінку, усвідомити свою індивідуальність.

22 серпня Повня у Водолії в 30-му градусі (королівському) о15:02 за київським часом. Дивно те, що і минула Повня 24 липня, також була у Водолії. Таке буває вкрай рідко - два повних місяця поспіль в одному і тому ж знаку. Всесвіт готує нам сюрпризи енергії Водолія дуже активні весь 2021 рік. Настав час пустити у своє життя глобальні зміни. Зосередьтеся на тому, щоб виправити помилки минулого і почати життя з чистого аркуша.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді.

ОВЕН

Ваші цілі реалізуються, ви відчуваєте себе переможцем, надихаєте оточення на дії. Обставини складаються для вас найкращим чином для того, щоб вирішити багато виробничих і ділові проблеми. Активізуються громадські зв'язки, зав'язуються нові корисні знайомства. Хороший період для участі в брифінгах, конференціях, для впливу на розум.

Ви зможете домовитися з начальством, владою, ефективно висловити свої ідеї, розуміння, описати свою позицію та інтереси. Сприятливий період для реорганізацій в професійній сфері, впровадження передових методів, для переорієнтації на новий вид діяльності.

ТЕЛЕЦЬ

Щоб з максимальною вигодою і користю використовувати можливості цього місяця - зосередьтеся на роботі, кар'єрі, ділових взаєминах. У цьому випадку, ви зможете досягти фінансового задоволення, створити міцний матеріальний фундамент, вирішити майнові проблеми.

Водночас будьте готові до того, що ви зіткнетеся з критикою, претензіями до вас з боку оточення. Вас можуть намагатися спровокувати на конфлікт, але ваше завдання зберегти самовладання і зусиллям волі придушити в собі негативні емоції. Ви дійсно сильні і щасливі в цьому місяці, тому знаходяться ті, хто захоче використовувати вас у своїх корисливих цілях.

БЛИЗНЯТА

У вашому житті відбуваються зміни, за якими, ви, часом не встигаєте, тому що схильні фіксуватися на дрібницях, замість того, щоб зосередитися на головному. Зайве занепокоєння призводить до помилкових дій, наслідком яких можуть бути фінансові втрати або нещасний випадок.

У вашому житті буде все добре, якщо позбудетеся від страхів і сумнівів і направите цю енергію на конструктивні перетворення. Ваша сила в слові - більше говоріть, будьте сміливішими в просуванні своїх цінностей та інтересів. Ви зможете звернути на себе увагу потрібних вам людей, домогтися популярності серед представників протилежної статі.

РАК

Серпень для вас - місяць усвідомлення справжніх причин того, що відбувається у вашому житті. Ви схильні до філософствування, самоти і роздумів про сенс існування людини. Людям, що оточують вас, рідним і близьким може здаватися, що ви віддаляєтеся, займаєтеся непотрібним самокопанням, через що виникають конфлікти, а невирішені партнерські проблеми заходять у глухий кут.

Постарайтеся досягти спокійного і розумного стану, і ви зможете зробити ефективні перетворення в своєму житті. Серпень сприятливий для серйозних розмов з коханою людиною, а також для спільних проєктів, поїздок, створення сімейного бізнесу.

ЛЕВ

Серпень для вас виявиться щасливим, принесе багато приємних емоцій, причому, ліпше підходить для відпочинку і розваг, ніж для професійної діяльності. Однак, можлива перевтома від зв'язків і контактів. Зростає творчий потенціал, оптимізм і життєві сили, що суттєво допоможе за необхідності вирішення складних завдань.

У житті відбуваються важливі зміни, можна створити міцний фундамент на весь наступний рік. Гарний час для переїздів, угод купівлі-продажу, вирішення юридичних питань. Також, сприятливий період для відновлення гармонії у відносинах з дітьми, незалежно від їхнього віку.

ДІВА

Добре проявляєте себе в своїй професії, з'являється творча активність, впевненість у собі. Колеги і начальство високо оцінюють ваш внесок в загальну справу - можете розраховувати на винагороду або навіть підвищення на посаді. Головне, намагайтеся утриматися від необачних обіцянок, як в роботі, так і у стосунках з рідними і близькими.

Число громадських зв'язків зростає. Можливі невеликі поїздки за дорученням або у справах. Добре йде робота, що вимагає розумових творчих зусиль. Ви відчуєте ясність думок, приплив свіжих ідей. Хороший період для укладення вигідних угод, для початку тривалого відрядження.

ТЕРЕЗИ

Протягом місяця можна вирішити суперечки або розбіжності з партнерами шляхом переговорів. Хороший період для романтичної поїздки, розмови з коханою людиною, початку спільного проживання або одруження. Підходить для зміни місця проживання, переїзду, повної професійної переорієнтації.

Друга половина серпня дуже сприятлива - використовуйте можливості цього періоду максимально, ресурси і можливості для цього будуть. Якщо ви довгий час не наважувалися щось зробити, щось дуже важливе для вас, дійте сміливіше - у вас все вийде. Більше бувайте серед людей, проявляйте ініціативу - це допоможе вам у досягненні цілей.

СКОРПІОН

Амбіції зростають, потреби теж. Ви відчуєте себе задоволеними до кінця місяця, якщо будете зайняті професійними і повсякденними справами. Поки що не час для свята і відпочинку - ви знайдете найкраще застосування своєму збільшеному енергетичному потенціалу в соціальній сфері.

Можливі перешкоди з боку партнерів і колег, але терпіння і чітке розуміння кінцевої мети, допоможе подолати труднощі та успішно завершити усі ваші плани. Доходи зростають, але і додається роботи, причому, більше одноманітної, виснажливої. Але у вас є можливість знайти своє місце в складному, постійно мінливому світі професій.

СТРІЛЕЦЬ

Перед вами відкриваються нові перспективи, відбувається багато цікавого, несподіваного протягом місяця. Прагнення до досягнень допоможе вийти у лідери, реалізуватися в соціальній сфері. В цілому обставини складаються вдало, сприяють впевненості і надійності, з'являються шанси для успішного завершення давно початих проєктів і робіт.

Серпень сприятливий для суспільних відносин, переговорів з владою або з високопоставленими соціальними службовцями, а також для фінансових справ і вирішення юридичних питань. Зростає ваш авторитет, ви можете розраховувати на підвищення і увагу до вас як до фахівця в своїй сфері діяльності.

КОЗОРІГ

Період супроводжується бадьорістю духу, підвищенням енергії і життєвих сил, витривалістю організму і опору хворобам. Особливо сприятливі ділові контакти з іноземними громадянами і організаціями. Ви можете отримати досить помітний прибуток, з'являється можливість розпоряджатися великими сумами.

Однак уникайте перевитрати бюджету: схильність до великих витрат зростає. Підвищується ваш авторитет і значущість у сім'ї і в парі, серед друзів. Гарний час для вирішення особистих і сімейних проблем. Приділяйте більше уваги дітям, розвивайте їх, допоможіть їм з освітою - ваш вплив на них значно зростає.

ВОДОЛІЙ

Прагнення до свободи і незалежності може привести до необдуманих вчинків. Місяць для вас непростий, тому що постійно виникають перешкоди, причому, вони обумовлені вашими ж помилками в попередньому місяці. Можливо, ви пошкодуєте про нерозумно витрачені ресурси, що змусить вас зосередитися на професійній сфері, відмовитися від відпочинку. Виявляються всі помилки, стосунки з партнерами і колегами досить напружені.

Сукупність подій може підштовхнути вас до кардинальних змін в роботі, аж до звільнення. Не поспішайте з висновками, але якщо ви давно хотіли, але не наважувалися змінити своє життя - більше не варто відкладати.

РИБИ

Складний період для вас - двозначні ситуації вимотують, докладаєте багато зусиль, а бажаних результатів не бачите. Причина, з якої виникають перешкоди, обумовлена нестачею досвіду, невиправленими вчасно помилками, конкуренцією. У серпні ви часто перебуваєте в ситуації вибору - в залежності від прийнятого рішення можливий ваш успіх або розчарування.

Якщо ви витримаєте труднощі, пропрацюєте свої слабкі боки, отримаєте необхідні знання, то знайдете внутрішній стрижень і цінний досвід. В результаті, вже в другій половині серпня, зможете визначити новий шлях зростання, наблизитися впритул до реалізації бажань.

Читайте також: Астрологиня назвала знаки зодіаку, здатні на шалені вчинки

Повʼязані теми:

Наступна публікація