Сонце в Рибах 18 лютого-20 березня 2021 року: час паузи й занурення у свій внутрішній світ

Сонце в Рибах 18 лютого-20 березня 2021 року: час паузи й занурення у свій внутрішній світ

Фото: Credits

18 лютого о 12:44 Cолнце переходить у таємничий знак Риб.

Риби — це змішання і злиття всього напрацьованого досвіду зодіаку, розповідає астрологиня Марина Скаді. Ухвалення будь-якої форми, можливість змінювати реальність. Океан, як аналогія зі знаком Риби, найбільш яскраво ілюструє нескінченність внутрішнього потенціалу, зібраного всім зодіаком. Наступним після Риб іде знак Овна, що вказує на новий цикл, новий виток нового рівня розвитку.

Головний управитель Риб — Нептун, другий управитель — Юпітер, планета Великого Щастя в астрології. Посейдон — Нептун — рідний брат Зевса — архетип планети Юпітер, господар підводного царства, де стоїть його чудотворний палац, здатний викликати грізні бурі й струшуватиземлі, в його оточенні є віщий старець — Нерей, який відає всіма сокровенними таємницями. Посейдон — покровитель моряків, рибалок, віщунів, він відповідає за воду, завдяки якій існує все живе, він живе далеко на кордонах світу, і всі землі охоплює підвладний йому океан, його не турбують справи земні, а тільки вищі духовні прагнення.

18 лютого о 12:44 Сонце переходить у таємничий знак Риб. Сонце символізує принцип волі, індивідуальність, джерело самостійної діяльності. Перебуваючи в Рибах, сприяє створенню ілюзій, змішуючи зовнішнє і внутрішнє світосприйняття. Це час паузи і внутрішньої роботи для здійснення ривка до зовнішнього світу, коли Сонце увійде в знак Овна, з 20 березня.

Меркурій все ще у ретроградному русі, тому до 22 лютого можливі помилки, спотворене сприйняття дійсності, через що посилиюються фантазії, зумовлені впливом Сонця і Нептуна в Рибах. У ці дні знижується результативність дій. Намагайтеся дуже чітко систематизувати свої справи й правильно оцінювати можливості. В період активного знака Риб емоції часто переважають над розумом. Це період таємних справ, активізуються приховані вороги, може збільшитися кількість політичних інтриг, фінансових авантюр. Також це час занурення в свій внутрішній світ, отримання натхнення і творчості.

25 лютого о 15:02 за київським часом Венера переходить у знак Риб, Сонце в гармонійному аспекті з Ураном, що дає посилення інтуїції, бажанням дарувати і отримувати любов. Венера в Рибах має сильний статус — екзальтація, дає схильність до незвичайної краси і гармонії навколишнього світу, до неземного, одухотвореного, ідеальнго кохання. Зустрічі з новими людьми, натхненна праця, творче самовираження, сприяють успіху, можуть раптово відкрити нові перспективи Вдало відбуваються зв'язки з громадськістю.

Завершення лютого сприятливе — 26 лютий зростаючий гармонійний аспект Марс Плутон, сприяє починанням, а також отримання реальних матеріальних результатів від прикладених зусиль і виконаної раніше роботи.

4 березня Марс входить у знак Близнят і будує символічний напружений аспект до планет у Рибах, негативний вплив можна усунути активними діями, або посиленням творчої діяльності, щоб цю напругу використовувати як джерело енергії, використавши її конструктивно, з користю для себе й оточення. Цей транзит дає можливість із блиском і натхненням почати нову справу або продовжити раніше розпочаті.

11 березня Сонце з'єднується з управителем Риб Нептуном. Протягом дня і плюс-мінус до і після, не слід вести будь-які ділові переговори або завершувати їх. Слід бути дуже обережними з складанням довірчих угод і не говорити нічого такого, що потім могло б бути витлумачено інакше. Особливо важливо уникати вживання алкоголю та інших засобів, що змінюють свідомість. У людей усвідомлених, сильних духом, з'являється сильне натхнення, чарівність, завдяки чому вдається впливати на людей.

13 березня молодик у Рибах о 12:21 за київським часом, завершальний, напередодні дня весняного рівнодення. Управитель цього молодика, тут же, в Рибах, що багаторазово підсилює його міць і вплив на всіх. У цей день можна отримати відповіді на питання, звернувшись до своєї інтуїції або в стані медитації.

14 березня Венера має статус екзальтації в з'єднанні з Нептуном, управителем Риб, що сприяє душевному єднанню з коханою людиною, підсилює художню і творчу уяву, схильність до фантазій, мрійливості. Підвищується сприйнятливість до всього прекрасного, прагнення до гармонії, до вищої ідеальної любові. З'єднання Нептуна й Венери, які мають сильний статус у знаку Риб — позитивний транзит. Несе людям зростання фантазії, потреба в більш високій гармонії, в романтичному коханні. Можливі таємні любовні зв'язки і пригоди, а може ви розкриєте таємні справи своїх близьких. День сприятливий для таємних справ або роботи на самоті.

16 березня о 00:27 за київським часом Меркурій входить у знак Риб, має тут статус вигнання і падіння. Під час цього транзиту зовнішня активність йде на спад, але активізується внутрішня життя. Люди занурюються у власні думки, згадують, аналізують події, що сталися, свої почуття, власні та чужі вчинки.

20 березня об 11:38 Cонце виходить зі знака Риб і настає Весняне Рівнодення.

Повʼязані теми:

Наступна публікація