Таропрогноз на 1-7 червня: що карти нам віщують

Таропрогноз на 1-7 червня: що карти нам віщують

Фото: Getty Images

Через цікавість до окультизму та езотерики, знайти карти Таро нині легко у будь-якому магазині сувенірів та замовити в Інтернеті.

Езотерикиня Анастасія Лисицина підготувала для читачів ТСН.ua інформацію про те, що віщують карти Таро про ситуації та події протягом 1-7 червня і на що слід звернути увагу. Більш детальну інформацію можна бути отримати у щоденних прогнозах за допомогою карт Таро для кожного знаку зодіаку, які з’являться на нашому сайті у червні.

Нагадаємо, що карти Таро, попри негативне церковне ставлення до цього інструменту для віщування, популярним протягом віків, які містять чимало архетипів, надихали письменників, художників та кінематографістів на різноманітні шедеври.

Таро не можливо протиставити чи вірі, чи моралі. Це просто чудовий засіб для пізнання ймовірного майбутнього та самого себе. Тому варто прочитати цей текст та дізнатися поради від карт протягом першого тижня першого літнього місяця.

ПРОГНОЗ ТАРО НА КОХАННЯ ТА СТОСУНКИ

1-7 червня символізує карта Таро, яка називається "Колісниця" і належать до старших арканів, тобто великих таємниць, як вважали древні. Вона свідчить про те, що у любовних стосунках або у дружньому спілкуванні, слід долати суперечності і разом з партнером варто формулювати нові цілі. Тому варто рухати вперед з ясною головою та думками про спільне майбутнє.

"Колісниця" / Фото: ТСН.ua

Протягом цього тижня варто замислитися над тим, які цілі надихають вас рухати вперед у стосунках і які ситуації варто подолати, щоб рухати далі. Рух вперед мають принести вам радощі, а тому без вагань наважтеся на наступний крок.

З точки зору циклу Таро, Колісниця говорить про долю того, хто зробив правильний вибір, зустрівшись з дилемою щодо кохання та любові. Завдяки зосередженості на цілях у сфері кохання, можна уникнути перешкод, які виникають у стосунках через різноманітні ситуації, і торувати власний шлях.

ПРОГНОЗ ТАРО НА РОБОТУ ТА КАР’ЄРУ

Наступний тиждень у сфері роботи та кар’єри описує карта Таро зі старших арканів під назвою "Помірність". Цей аркан символізує з’єднання протилежностей. Якщо подивитися на зображення цієї карти, то стає зрозуміло, що постать на цій карті переливає у двох місткостях воду життя, відновлюючи втрачений баланс поміж свідомістю і підсвідомістю, даючи йому перевагу нового і куди більш правильного центра, із якого можна діяти.

"Помірність" / Фото: ТСН.ua

Але, якщо не дуже заглиблюватися у філософію карт, то вона говорить про те, що тільки знайшовши золоту середину, ви доб’єтесь своїх цілей. Помірність це гармонія поміж бажаннями та потребами. Слід стримати свої апетити, саме тоді ви зможе досягнути фізичної, емоційної рівноваги для реалізації подальших успіхів у сфері роботи та кар’єри.

Якщо ви зараз маєте ухвалити якесь важливе для вас рішення, то його варто здійснити, розглянувши ситуацію з позиції точки зору іншої людини. Проте, якщо ви не можете рухатися далі, то це означає, що ви занадто багато переливаєте з пустого в порожнє, варто перестати рухати компромісним шляхом, настав час побачити два боки однієї медалі. Помірність говорить про те, що будь-який вихід із тупика можливий саме завдяки гармонії.

ПРОГНОЗ ТАРО НА ФІНАНСИ

Протягом 1-7 червня картою, яка описує стан фінансів та коштів, "Четвірка жезлів". Вона говорить про досягнення у світі ідей, проте ще слід докласти чималих зусиль, щоб мрії про просування у сфері фінансів стало реальністю. Ця карта говорить про успішного винахідника, новатора чи професіонала.

"Четвірка жезлів" / Фото: ТСН.ua

Усвідомте, що з вашими ідеями ви захищені, просто слід попрацювати, щоб втілити їх у життя. Тому слід відкритися і вийти з ними назустріч людям. Будьте впевненими у собі.

Також ця карта говорить щасливі та гармонійні часи, але пам’ятайте про те, що самі собою ваші мрії не стануть реальністю. Ви наблизилися до моменту успішного завершення якоїсь справи і можете пишатися своїми досягненнями.

Щоправда, ця карта попереджує і про те, що не варто зараз забагато розважатися, особливо, якщо у вас важливі справи. Зараз не час плисти за течією, не бійтеся зробити крок чи подивитися правді в очі. Не ховайте небажання розв’язувати проблеми за веселощами або постійною балаканиною з іншими.

Очікуйте у вашому житті події та людей, які зроблять ваше життя кращим.

Читайте також: Таропрогноз на червень: що карти нам віщують

Повʼязані теми:

Наступна публікація