Таропрогноз на 25-31 травня: що карти нам віщують

Таропрогноз на 25-31 травня: що карти нам віщують

Фото: Getty Images

Езотерикиня Анастасія Лисицина радить не оминати увагою тарологічний прогноз на останній весняний тиждень.

Існує стара легенда про те, що карти Таро привезли з Індії. Проте, сучасні дослідники походження цих таємничих карт сходяться на думці, що це таки лише легенда і кажуть, що країною, де зародилася ця система для пророкування майбутнього та самоаналізу є Італія. Проте, якби там не було, донині карти Таро залишаються популярними як серед професіональних ворожок, так і серед обивателів, які хочуть дізнатися більше про своє життя.

ПРОГНОЗ ТАРО НА КОХАННЯ ТА СТОСУНКИ

Протягом прийдешніх семи днів ситуацію у сфері кохання влучно схарактеризує карта Таро під назвою "Паж кубків". Ця карта належить до так званих карт двору, які знайомі нам із традиційної колоди карт. "Паж Кубків" символізує енергію кохання у найромантичнішому її прояві.

У трактуванні протягом цього тижня, ця карта може означати нове кохання або прив’язаність. Проте цей зв’язок може бути злегка наївним та легковажним. Тому, якщо ви вже розпочали фліртувати з кимось, то будьте уважні та обережні, бо ваш ймовірний партнер сприймає лише власні бажання та потреби та може забувати про інших людей.

Побачення та сексуальні пригоди протягом цього тижня можуть бути дуже захопливими. Проте, аби ці стосунки були довготривалими, уникайте проєкції ваших фантазій та мрій про ідеального партнера на реальних осіб.

Також протягом цього тижня варто замислитися над тим, що приносите ви у вже чинні стосунки, а що ваш партнер і чи ці частинки рівнозначними.

Якщо ви переживаєте якийсь болісний розрив і вам не до нових стосунків, то знайдіть емоційну підтримку і розуміння ситуації у друзів. Будьте відкриті до нового і все налагодиться.

ПРОГНОЗ ТАРО НА РОБОТУ І КАР’ЄРУ

Від 25 до 31 травня те, що відбувається із роботою та кар’єрою, опише карта Таро, яка називається "Трійка жезлів", яка представляє молодші аркани, тобто таємниці. Ця карта говорить про те, що після періоду певного застою, настав час досліджувати нові можливості. Ви подолали певний кризовий етап, відповідно, у вас є шанс подивитися вперед, перед тим, як обрати новий шлях.

Зараз настає саме той момент, коли вам потрібно вирішити, що і кого варто взяти у цю подорож далі, а від кого і чого слід позбутися. Нині слід накидати план подальших дій і добряче все продумати. Ви маєте стати прикладом для інших, тому добряче обміркуйте, що робити далі. Сміливо рухайтеся вперед, попри те, що вас чекають випробування на своєму шляху.

Ви можете довіряти тій міцній основі, на яку ви опираєтеся. Зазирніть за горизонт, адже майбутнє варто не пророкувати, а робити можливим.

ПРОГНОЗ ТАРО НА ФІНАНСИ

Про нинішній тиждень у сфері грошей та фінансів свідчить карта Таро, яка називається "Королева пентаклів". Ця карта теж належить до карт двору і відповідає дамі із відомої нам колоди. Ця карта вказує на те, що слід прислухатися до поради практичної та розсудливої жінки. Саме вона озвучить цінну пораду для вашого бізнесу.

Також протягом цього тижня слід замислитися над тим, які ваші подальші плани, куди потрібно вкласти сили. Настав час проявити надійність, вірність та постійність.

Для того, щоб заробляти чимало, слід змінити своє ставлення до коштів. Не слід думати, що гроші погані, бо вони у багатих людей. Саме думки такого типу не дає вам отримувати більше. Замисліться про гроші як стихію, як землю, яку треба обробляти, щоб вона родила більше. Почніть отримати більше фінансів у думках і це поступово перетвориться у реальність, звісно, якщо ви докладатимете значних зусиль.

Читайте також: Сумісність знаків зодіаку: стихія повітря

Повʼязані теми:

Наступна публікація