Транзит Марса у знаку Діви 29 липня - 15 вересня 2021: час для кар'єри і важливих рішень

Транзит Марса у знаку Діви 29 липня - 15 вересня 2021: час для кар'єри і важливих рішень

Фото: Credits

29 липня о 23:32 за київським часом, Марс, планета активності, фізичної сили, пристрасті та енергії, входить у знак Діви і буде переміщатися у ньому до 15 вересня 3:13.

Символ представляє зображення кола, з якого спрямований вектор сили, як показник активного чоловічого начала. Марс у "чистому вигляді" - Арієс, миролюбний вівчар і у нього є піка (схожа на символ), якою він захищає овець від вовків, розповідає астрологиня Марина Скаді.

За принципом аналогії, знак зодіаку - Діва, можна уявити як поле колоситься за вітром пшениці. Це період збору врожаю, заготівлі на зиму, прагнення зберегти отримане найбільш оптимальним і практичним способом. Важливість знань і навичок, системності, дрібниць і деталей, умінь і професійних здібностей, описує мутабельну якість (мінливість) Діви, яка готує новий етап.

Марс має вогняну природу, рух по знаку земної стихії, сприяє розсудливості в діях, люди схильні вчиняти обережно, замислюватися про наслідки. Приходить усвідомлення того, що може допомогти в реалізації цілей, у вирішенні актуальних питань. Успіх у цей час приходить через інших людей, завдяки взаємній користі. Доповнення і підтвердження, необхідне нам з навколишнього світу, дозволяє відчути себе більш цілісною особистістю.

Транзит Марса по знаку Діви - вдалий час для того, щоб задуматися про професійну сферу, вирішити питання, що накопичилися, усунути побутові проблеми. Від 29 липня до 15 вересня 2021 відбувається становлення, зміцнення і досягнення максимального розвитку всіх тих починань, які активізувалися в попередні місяці. Відмінною особливістю цього транзиту є матеріалізація проявів, набуття конкретних форм. Енергії Марса в Діві - гнучкі, пластичні, які дозволяють з'єднувати багато напрямків в один загальний процес взаємодії. Люди організовані, вчасно приходять на роботу і багато встигають, відповідально підходять до своїх трудових обов'язків.

У найближчі півтора - два місяці збільшиться кількість обов'язків, одноманітної роботи. До 16 серпня Венера рухається у Діві (статус падіння), тобто в період від 29 липня до 15 серпня Марс з Венерою в одному знакові, але для особистого життя цей період несприятливий. Всі дуже зайняті роботою, повсякденними справами, а на любовні взаємини часу не вистачає. Чоловіки і жінки частіше конфліктують одне з одним через незначні причини, через дрібниці, атмосфера зовсім не налаштовує на романтику.

Завдяки транзиту Марса в Діві багато хто зможе переглянути свої погляди на життя, на підхід в роботі, реально оцінити стосунки з партнером. Раціональність виступить на перший план - багато ілюзії зруйнуються, люди "заземляються", переймаються реаліями сучасного світу. Обставини цього періоду, допомагають навести порядок в життя, але водночас, не варто заглиблюватися в дрібниці - намагайтеся об'єктивно, в повному обсязі оцінювати ситуацію.

Тема охорони здоров'я та медицини буде актуальна для багатьох, як в глобальних масштабах, так і на особистому рівні. Додасться роботи у лікарів, косметологів, масажистів.

Від 12 серпня Меркурій входить у знак Діви, де має статус управління, а 19 серпня з'єднується з Марсом - друга декада місяця особливо сприятлива для вирішення робочих питань, а також для звільнень і початку нової діяльності. Оскільки Уран у Тельці в гармонії з Меркурієм і Марсом, то варто використовувати потенціал цього періоду максимально - можна зробити реорганізацію виробництва, оновити техніку та обладнання, зайнятися абсолютно новим для себе напрямом.

Особливо ресурсний період для Дів, Козорогів і Тельців - можливі фінансові успіхи, якщо зосередитися на роботі, кар'єрі, ділових взаєминах.

Скорпіони і Раки також відчують себе задоволеними до середини вересня 2021, якщо будуть зайняті професійними і повсякденними справами.

Складний період для представників знака Риби - двозначні ситуації вимотують, докладаєте багато зусиль, а результатів бажаних не бачите. Проблема в тому, що в цей період ви перебуваєте в ситуації вибору. Залежно від прийнятого рішення можливий ваш успіх або розчарування.

З перешкодами зіткнуться Близнята і Стрільці - їх причина може бути обумовлена нестачею досвіду, помилками, конкуренцією.

Початок вересня - небезпечний період: Марс в опозиції з ретроградним Нептуном (точний аспект 2 вересня 2021). У ці дні можна з необережності втратити або зіпсувати роботу, проєкт, упустити сприятливі шанси і можливості. Ліпше не призначати на ці дні операцій, обережно приймати медикаменти і бути пильними в побуті, під час роботи з обладнанням і механізмами.

Скористайтеся позитивними можливостями транзиту Марса у Діві - сконцентруйтеся на питаннях пов'язаних із самореалізацією, роботою, кар'єрою, грошима. У цей період можна зробити конструктивні перетворення в професійній сфері, поліпшити свій матеріальний добробут.

Читайте також: Гороскоп кохання на серпень 2021 року

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Космічна Одіссея
Наступна публікація