Три знаки, які сьогодні і завтра можуть стати жертвою шахраїв

Три знаки, які сьогодні і завтра можуть стати жертвою шахраїв

Фото: Credits

Цим знакам 8 і 9 червня слід бути особливо обережними.

Вісімнадцятий місячний день, який розтягнеться майже на дві доби, відрізняється тим, що в цей час ми легко віримо іншим людям, навіть якщо знаємо їх усього кілька днів, і відмовляємося критично мислити і ретельно перевіряти інформацію, яка надходить до нас, через що частіше ніж в інший час ризикуємо бути обдуреними. Обережності необхідно дотримуватися всім, але представникам трьох знаків – особливо.

Близнята

Близнята можуть постраждати з вини заздрісників, яких у них, на жаль, набагато більше, ніж їм би того хотілося. До того ж серйозних неприємностей варто чекати не від явних недоброзичливців, а від людей, максимально наближених до них. Уникнути такого розвитку подій досить просто: у цей день не варто довіряти нікому – ні ворогу, ні другу, і все буде гаразд.

Лев

Левів може підвести їхня роздута до неймовірних розмірів зарозумілість – тим, хто хоче обдурити цих "королів" зодіаку, досить легко буде взяти їх "на слабо", жартома припустивши, що вони на щось не здатні. Щоб не стати жертвою таких маніпуляцій, цілком достатньо на них не піддаватися: зрештою, той факт, що стороння людина не вірить у наявність у такої важливої персони, як ви, якихось талантів, не має жодного значення.

Стрілець

Стрільці можуть виявитися жертвою власної відкритості, довірливості і балакучості: у запалі захопливої розмови ви, самі того не помітивши, можете вибовкати малознайомим людям свою таємницю, яку вони із задоволенням використовують вам на шкоду. Намагайтеся тримати язик за зубами, навіть якщо вас буде розпирати від бажання поділитися своїми секретами з усім світом – добром це не скінчиться.

Читайте також: найпопулярніші міфи про зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація