Три знаки, які сьогодні можуть бути втягнутими в афери

Три знаки, які сьогодні можуть бути втягнутими в афери

Фото: Credits

День, який несе всім винятково позитивну енергію і робить можливими будь-які, навіть найбільш нездійсненні, бажання. Зворотним боком милостивого впливу дня стане надмірна довірливість, через яку багато хто ризикує стати жертвами аферистів і шахраїв. Щоб цього не сталося, не варто нічого купувати у неперевірених людей або в непризначеному для цього місці, вірити на слово незнайомцям і дозволяти іншим маніпулювати собою.

Сьогодні, 11 травня, в афери можуть виявитися втягнутими представники всіх знаків зодіакального кола, але для трьох із них така ймовірність особливо небезпечна.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви вважають себе самими практичними і розсудливими представниками зодіаку, які за жодних умов не стануть жертвами аферистів або шахраїв. І треба визнати, неабияка частка істини в їхній впевненості — точніше, самовпевненості — є. Однак, як відомо, кінь на чотирьох, та й то спотикається, і сьогодні — саме такий день, коли вони, вирішивши, що можуть перехитрити інших, перехитрять самі себе. Представникам знака сьогодні важливо проявляти обережність і підозрілість, а інакше вони ризикують опинитися поза справами.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези вічно коливаються з боку в бік. І саме ця якість їхнього характеру, за яку їм так часто дорікають навколишні, цього разу зіграє їм на руку. Нечесних людей, охочих їх обдурити, виявиться, як у представників інших знаків, більш ніж достатньо, але навіть вони не витримають постійних коливань і відмовляться від можливого прибутку, тому що не захочуть отримати її такою, на їхній погляд, високою ціною, так що представники нашого знака в цьому разі не програють, а виграють.

Риби (19.02 — 20.03)

Риб як найбільш мрійливий знак зодіаку легко схилити на свій бік людям корисливим: представники знака спочатку вірять всьому, що їм говорять — особливо якщо підсвідомо хочуть це почути, і тільки через деякий час починають сумніватися в почутому, підозрюючи підступ. Сьогодні їм бажано проявити пильність і підозрілість, нікому не вірити на слово — ні знайомим, ні тим більше незнайомим людям, останніх краще взагалі оминати — тільки так можна буде вберегтися від шахраїв.

Читайте також: Але ж гарні: найфатальніші жінки зодіаку

Повʼязані теми:

Наступна публікація