Три знаки, які сьогодні можуть змінитися до невпізнання

Три знаки, які сьогодні можуть змінитися до невпізнання

Фото: Credits

День сприяє трансформаціям і перетворенням — як зовнішнім, так і внутрішнім. Під впливом зовнішніх обставин людина може змінитися кардинальним чином, перетворившись — як Еліза Дулітл — з простої квіткарки на світську даму. Втім, це також час кризи, коли доведеться не тільки радіти, але і сумувати, інакше поставленої мети не досягти: щоб отримати нове, необхідно зруйнувати старе.

Сьогодні, 24 вересня, перетворитися можуть представники всіх знаків зодіакального кола, але три з них зазнають кардинальних змін.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята, яким, як жодному іншому знаку, властива подвійність, люблять зміни. Правда, стосуються вони найчастіше зовнішнього вигляду — внутрішній світ представників знака залишається непорушним, але цілком достатньо буває і перетворень форми без втручання в зміст. Сьогодні зірки пропонують їм вчергове замислитися про зміну іміджу. До стилістів  Близнятам звертатися необов'язково — вони в цьому сенсі будь-яким фахівцям фори дадуть, а от продумати всі деталі, які допоможуть їм створити новий образ, необхідно.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіони, які останнім часом часто думають як про сенс свого життя зокрема, так і про сутність буття загалом, цілком дозріли для внутрішніх змін. Причому їм для цього і робити нічого не доведеться — кількість душевних поривів перейде в якість, зробивши представників знака зовсім іншими людьми. На жаль, всі зміни, які відбудуться з ними в цей день, ненадовго — з часом Скорпіони повернуться до того, від чого пішли. Можливо, вони перестануть бути білими і пухнастими, але це абсолютно не вплине на ставлення до них оточення — воно любить представників знака такими, якими вони є.

Риби (19.02 — 20.03)

Риби люблять фантазувати і в своїх мріях бачать себе більш розумними, добрими, стильними і красивими, ніж вони є насправді — в загальному, ідеальними. Сьогодні у них з'явиться серйозний шанс постати в очах навколишніх — та й своїх власних — людиною своєї ж мрії. Цілком можливо, складеться ситуація, яка дозволить представникам знака продемонструвати свої найкращі якості, а результат так їм сподобається, що вони вирішать бути такими завжди. Правда, торкнуться ці зміни тільки морального обличчя Риб, але решта обов'язково додасться.

Читайте також:   Гороскоп на 24 вересня для всіх знаків зодіаку: день важливих розмов

Повʼязані теми:

Наступна публікація