Три знаки, яким сьогодні краще ні з ким не спілкуватися

Три знаки, яким сьогодні краще ні з ким не спілкуватися

Фото: Credits

Через активізацію сил зла потрібно якомога менше спілкуватися з людьми, які вас оточують, — особливо тим із них, хто не викликає довіри. Також велика ймовірність фінансових втрат, тому важливо дотримуватися обережності: витрачати гроші тільки на найнеобхідніше і не встрявати в сумнівні фінансові опреації.

Сьогодні, 19 квітня, ні з ким не спілкуватися рекомендується представникам всіх знаків зодіаку, але для трьох із них сумнівні контакти можуть бути по-справжньому небезпечними.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці з великою часткою ймовірності можуть стати жертвами чужої агресії,  і це в той час, як представники цього знака за словом в кишеню не полізуть і, як то кажуть, самі кого завгодно за пояс заткнуть. Однак сьогодні противник їм дістанеться не боязкого десятка, тому зірки наполегливо рекомендують їм не вступати з ним в конфлікт. Напоумити хама все одно не вдасться, а ось дорогоцінні нерви доведеться неабияк попсувати, так що потрібно їх поберегти і просто пройти повз скандаліста.

Лев (23.07 — 21.08)

Леви цілком можуть зіткнутися з тим, що найлегше вибиває їх з колії — з критикою з боку людей, які їх оточують. Представники знака можуть прийняти все що завгодно — аж до прямих образ, на які вони, як правило, знають, як відповідати, але слухати, як хтось ставить під сумнів їхню досконалість, вище їхніх сил. Тому сьогодні цим царським особам краще ні з ким не заводити задушевних бесід, а вже якщо спілкування ніяк не можна буде уникнути, хоча б ні про що не питати співрозмовника — можна почути щось малоприємне.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водоліїв у спілкуванні з іншими людьми буде відчайдушно нести не в той степ, до того ж самі вони — за всього бажання — не зможуть взяти себе в руки: вони просто втратять контроль над своєю поведінкою і, як наслідок, над ситуацією, в яку потрапили. В результаті вони можуть наговорити людині, яка в недобрий для себе годину захоче з ними поговорити, стільки всього, що згодом не знайдуть собі виправдання. Уникнути такого — малоприємного — сценарію допоможе тільки повна відмова від спілкування з будь-ким.

Читайте також: Гороскоп на 19 квітня для всіх знаків зодіаку: день, коли сили зла будуть тягнути нас в минуле

Більше прогнозів шукайте в розділі "Астрологія"

Повʼязані теми:

Наступна публікація