Три знаки, яким сьогодні не можна розкривати чужі таємниці

Три знаки, яким сьогодні не можна розкривати чужі таємниці

Фото: www.credits

День щедрості і милосердя, коли можна — і треба — займатися благодійністю, допомагаючи тим, хто цього потребує. Спілкуватися в цей час дозволено тільки з тими, кому нема чого приховувати, якщо ж від людини є якийсь секрет, сьогодні краще оминути її. І навпаки: дізнавшись таємницю іншої людини, необхідно зберігати її, як свою власну, адже розкриття загрожує неприємностями всім.

Сьогодні, 5 березня, зберігати чужі таємниці важливо всім знакам зодіаку, але для трьох із них це питання не тільки репутації, але і безпеки.

Рак (22.06 — 22.07)

Раки як не найбалакучіший знак, швидше за все, збережуть чужу таємницю, оскільки, на їхній погляд, розповідати про неї стороннім людям, м'яко кажучи, непорядно. Моральний кодекс для представників знака — не порожні слова, вони його шанують — так вже їх виховали батьки. Тому їм нема про що перейматися — перед власниками вони залишаться безгрішними, так що останнім просто нема про що непокоїтися. Втім, найкращий спосіб не видати таємницю — це її не знати, так що Ракам не потрібно бути відвертими з тими, хто захоче поділитися з ними своїми секретами.

Лев (23.07 — 21.08)

Левів цього дня буде відрізняти рідкісна проникливість, завдяки якій для них від оточення жодних таємниць не залишиться. Не дивно, що вони зможуть проникнути в ретельно охоронювану таємницю свого друга або знайомого, що навряд чи потішить  останнього. Досить буде одного натяку з боку представників знака про те, що їм все відомо, як викритий засмутиться і запанікує. Левам не варто оприлюднювати відомості, про які вони здогадалися, оскільки вони можуть отримати в особі цієї людини смертельного ворога.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільцям цього дня їхнє оточення буде саме — без найменшого підштовхування з його боку — розповідати всі свої таємниці. Представники знака — люди жалісливі, вони не тільки охоче вислухають чужі скарги, а й дадуть цінну пораду, чи варто дивуватися, що друзі і знайомі буквально в черзі стоять, щоб розповісти їм про події свого життя. Стрільці ж, які ще до того ж  надзвичайно балакучі, цілком можуть проговоритися, про що згодом будуть дуже сильно шкодувати.

Читайте також: Гороскоп на 5 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли ми всі станемо розумнішими

Більше прогнозів шукайте в розділі "Астрологія".

Повʼязані теми:

Наступна публікація