Три знаки, яким сьогодні необхідно довіряти своїй інтуїції

Три знаки, яким сьогодні необхідно довіряти своїй інтуїції

Фото: Getty Images

День магії і містики, коли багато хто — щоправда, всього лише на певний час — відчуває в собі здатності до яснобачення і пророцтва, цілком можна передбачити майбутнє — як собі, так і іншим. Тим, хто не зможе стати оракулом, а це більшість з нас, необхідно дослухатися до свого внутрішнього голосу — він підкаже, як потрібно поводитися — що говорити і робити.

Сьогодні, 15 лютого, довіряти своїй інтуїції необхідно всім знакам зодіаку, але для трьох із них "бесіда" з нею виявиться особливо важливою.

Рак (22.06 — 22.07)

Ракам — особливо тим із них, хто останнім часом не надто ладнає зі своєю другою половинкою — необхідно якось виходити з ситуації, що склалася. Єдиної поради, як вчинити в цьому разі, яку можна було б дати представникам знака, немає і бути не може. Обставини у кожного свої, передбачити все неможливо, тому будь-кому з представників знаку необхідно дати роботу своїй підсвідомості, вона — за посередництва внутрішнього голосу — підкаже, що потрібно зробити, щоб налагодити відносини з коханою людиною.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези, як у жоден інший день, потребуватимуть правильного вирішення щодо побудови свого подальшого життя. Не можна сказати, що оточення — друзі і рідні — залишать їх напризволяще, вони дадуть представникам знака безліч порад — як корисних, так і не дуже. Однак це не той випадок, коли потрібно покладатися на чужу думку. Попри те, що всі поради будуть продиктовані добрими намірами, їхнім авторам виявиться не до снаги оцінити всі фактори і зробити єдино точний висновок, а ось їхній власній інтуїції таке завдання виявиться цілком до снаги.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіони, як правило, довіряють своїй інтуїції завжди, і ця — корисна в усіх сенсах — звичка допомагає їм уникати багатьох неприємностей і пасток, які час від часу розставляють їм як інші люди, так і сама доля. Але сьогодні внутрішній голос представників знака лунатиме настільки голосно, що не почути його буде просто неможливо. Важливо не нехтувати його застереженнями, роблячи так, як він буде підказувати. Тож, якщо інтуїція суперечитиме поїздці, яка спочатку призначена на цей день, або покупці, яку захочеться зробити спонтанно, потрібно прислухатися до її попереджень.

Читайте також: Гороскоп на 15 лютого для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно ухвалювати серйозні рішення

Більше гороскопів шукайте в розділі "Астрологія"

Повʼязані теми:

Наступна публікація