Три знаки, яким сьогодні необхідно просити вибачення за непристойні вчинки

Три знаки, яким сьогодні необхідно просити вибачення за непристойні вчинки

Фото: Credits

День рішучих і твердих вчинків, які необхідно здійснювати сміливо і безкомпромісно, не озираючись на свої — і чужі — сумніви. Необхідно перепрошувати за власні непорядні вчинки і пробачати тих, хто зателефонує або напише, щоб покаятися за свої гріхи. Необхідно також закінчувати початі раніше і на якийсь час завислі справи: якщо не зробити цього зараз, згодом може вже не знайтися на це часу.

Сьогодні, 18 травня, перепросити за непристойні вчинки необхідно всім представникам зодіакального кола, але трьом із них особливо важливо отримати пробачення у тих, кого вони колись образили.

Телець (21.04 — 21.05)

Тельці, незважаючи на свою, загалом, досить миролюбну вдачу, в пориві агресії можуть навернути багато такого, за що їм згодом буває соромно перед оточенням — як близьким, так і не дуже. Сьогоднішній день — прекрасний час для того, щоб перепросити за скоєне чи сказане, тут вже, як кому вдасться — скривджені ними люди готові будуть з готовністю прийняти все сказане. Головне, надалі не допускати нічого подібного, інакше терпіння у людей, які їх оточують, може остаточно виснажитися.

Рак (22.06 — 22.07)

Ракам доведеться згадати події минулих днів, коли вони з якоїсь — об'єктивної або суб'єктивної — причини образили знайому людину, яка, швидше за все, ні в чому не була перед ними винною. Представники знака — люди трепетні, тому те, що трапилося протягом всього часу, що минув відтоді, буквально отруювало їм життя. Тепер же події складуться таким чином, що вони зможуть повернути минуле і виправити зроблену колись помилку, попросивши вибачення у того, перед ким досі винні.

Лев (23.07 — 21.08)

Леви напевно неодноразово ображали близьких — і не дуже — їм людей неувагою і забуттям, коли знехтували ними, а потім і зовсім викреслили їх зі свого життя. Хтось поставився до такої поведінки представників знака з розумінням або байдужістю, а хтось — образився і досі згадує їх не найкращим чином. Чому б не скористатися сприятливими обставинами нинішнього дня і не нагадати їм про себе, зателефонувавши або написавши повідомлення в месенджер. Такий вчинок виявиться кращим вибаченням, яке вони з радістю приймуть.

Читайте також: Гороскоп на 18 травня для всіх знаків зодіаку: день осмислення своїх вчинків

Повʼязані теми:

Наступна публікація