Три знаки, яким сьогодні необхідно з іронією поглянути на власну персону

Три знаки, яким сьогодні необхідно з іронією поглянути на власну персону

Фото: www.credits

День світлої — кристально чистої — енергетики, яка обіцяє успіх у всіх життєвих сферах. Втім, ця обставина може мати як позитивні, так і негативні наслідки: впевненість у своїй геніальності і професійній непогрішності може з багатьма зіграти злий жарт і призвести до невдачі в реалізації важливого проєкту. Уникнути такого розвитку подій допоможе іронічний погляд на власну персону.

Сьогодні, 27 березня з іронією поглянути на себе і свій творчий хист необхідно представникам усіх знаків зодіаку, але для трьох із них таке ставлення до своєї персони особливо важливо.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята — за всієї своєї вродженої делікатності — тим не менш, часто не готові сприймати себе з адекватної точки зору. У своїх очах вони розумніші і більш успішні, ніж інші, а вже притаманне почуття стилю залишає далеко позаду всіх, хто через  якесь незрозуміле непорозуміння опинився поруч. Іронія ж, на думку представників знака, годиться для того, щоб оцінювати інших — тих, хто не досяг їхнього високого рівня. Однак сьогодні успіх чекає тільки на тих Близнят, які зможуть посміятися з себе.

Лев (23.07 — 21.08)

Левам, які звично вважають себе особами королівської крові, особливо важко буває подивитися на себе, а також свою зовнішність і свій творчий хист з об'єктивної точки зору: вони впевнені, що перевершують всіх вже за правом свого народження. Однак цього разу без іронії представникам знака ніяк не обійтися, в іншому разі вони можуть завалити найважливішу справу, чого вони зараз ніяк не можуть собі дозволити — це може негативно позначитися на їхній кар'єрі і, як наслідок, зарплаті.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви, які завжди твердо впевнені в своїй правоті, хоча необов'язково мають для цього підстави, сьогодні повинні відступити від наміру бути лідером думок у всьому. Представникам знака слід — хоча б на час — допустити думку про те, що вони теж не мають рацію. Це опустить їх з небес на землю і зробить значно привабливішими для оточення, ніж до цього. Набагато приємніше спілкуватися з людиною, яка не наполягає на своїй думці як на єдино правильній і дослухається до того, що говорять інші.

Читайте також: Гороскоп на 27 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли ми будемо беззахисні перед силами зла

Більше гороскопів шукайте в розділі "Астрологія".

Повʼязані теми:

Наступна публікація