Три знаки, яким сьогодні необхідно здійснювати благородні вчинки

Три знаки, яким сьогодні необхідно здійснювати благородні вчинки

Фото: Credits

День, коли необхідно у всьому дотримуватися помірності, оскільки вона — на відміну від нестриманості — подбає про духовний і фізичний комфорт. У цей час також підвищується інтелектуальний поріг, а енергія, яку пошлють нам зірки, дозволить перевернути гори. Головне, ставити перед собою тільки чесні та благородні цілі — за непорядність рано чи пізно доведеться відповідати.

Сьогодні, 31 жовтня, ставити перед собою благородні цілі та здійснювати відповідні вчинки, рекомендується всім знакам Зодіаку, але для трьох із них це стане нагальною потребою.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнята, попри свою подвійність, як правило, єдині в одному: всі і вся навколо існує тільки для їхнього блага, а тих, хто їх оточує, сприймають виключно як ресурс, який може принести їм якусь користь. Сьогодні прийшов час віддавати моральні борги: постарайтеся — зрозуміло, за можливості — віддячити людям, які в різний час робили вам добро, нічого не вимагаючи натомість. Цілком можливо, що в якихось випадках це буде непросто, зате згодом нічого, крім задоволення, представники знака відчувати не будуть.

Діва (22.08 — 23.09)

Діви, як люди хазяйновиті й домовиті, все тягнуть до своєї "нірки", а ось розлучаються з речами, які з якоїсь причини їм дорогі, дуже важко. Але, яким би просторим не був їхній будинок, всіх накопичених речей він все одно вмістити не зможе, а навіть якщо представники знаку вмудряться кудись їх втиснути, вони просто забудуть про них. Сьогоднішній день ідеально підходить для того, щоб роздати значну частину своєї "колекції" тим, хто буде дуже радий кожному її предмету. Позитивні емоції, які в результаті отримають Діви, будуть варті їхнього благородного вчинку.

Водолій (21.01 — 18.02)

Водолії і раді б робити добро, але не завжди знають, як: їх бентежать думки про те, що люди, яким вони зважаться допомогти, можливо, зовсім цього не потребують. В результаті вони, на їхній власний погляд, виявляться у смішному становищі, а цього представники знака дуже не люблять. Сьогодні обставини складуться так, що вони самі зрозуміють, кому потрібна їхня участь, а кому — ні. Зірки ж рекомендують їм звернути увагу на одиноких людей похилого віку, які живуть поруч з їхньою квартирою або дачею: якщо Водолії не прийдуть їм на допомогу, цього не зробить ніхто.

Повʼязані теми:

Наступна публікація