Три знаки, яким сьогодні потрібно як слід відпочити

Три знаки, яким сьогодні потрібно як слід відпочити

Фото: www.credits

День світової гармонії, яку дуже легко порушити криком, різким словом і недоброзичливим поглядом. Але, оскільки люди залишаються людьми і їм досить складно втриматися від таких — неприємних — якостей, нинішній день бажано провести в тиші і спокої: так вдасться нікого не зачепити і не образити, а заодно і не порушити незворушність навколишнього простору.

Сьогодні, 28 березня, як слід відпочити, щоб відновити сили, необхідно представникам всіх знаків зодіаку, але трьом із них релакс прописаний зірками, і вихідний день їм на допомогу.

Рак (22.06 — 22.07)

Ракам, які зовсім не вміють відпочивати, тому весь час шукають собі заняття — найчастіше це стосується домашніх клопотів, — зірки наполегливо рекомендують залишити на час цю корисну звичку і дозволити собі хоча б день бездіяльності. Якщо ж сидіти склавши руки виявиться зовсім неможливим, чому б не витратити час на улюблене заняття — наприклад, шиття або в'язання. Так можна буде, по-перше, відволіктися від повсякденних турбот, а по-друге, змайструвати що-небудь корисне — скажімо, теплі і гарні шкарпетки на майбутню зиму.

Скорпіон (24.10 — 22.11)

Скорпіонам зірки наполегливо рекомендують активний відпочинок на свіжому повітрі: це дозволить їм не лише забезпечити себе енергією на весь подальший робочий тиждень, а й наситити кров киснем, що в наш карантинний час вкрай важливо для здоров'я. Вибір виду відпочинку — завдання самих представників знака, які повинні водночас керуватися станом свого здоров'я: одним можна — і треба! — бігати в найближчому парку або займатися на тренажерах у дворі, а іншим буде достатньо ходьби швидким кроком.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці — справжні енерджайзери зодіаку: на властивому їм ентузіазмі вони можуть діяти без перерви довгий час, не втомлюючись і не роблячи перерв. Але навіть найпотужнішим акумуляторам необхідна підзарядка, і сьогодні якраз такий день, коли представникам знака необхідно хоча б трохи відпочити. Водночас зірки, які зазвичай наполягають на активному проведенні часу, сьогодні порадять відпочинок пасивний, так що Стрільці можуть без докорів сумління лежати на дивані, читати книжки, дивитися телевізор і навіть спати вдень.

Читайте також: Гороскоп на 28 березня для всіх знаків зодіаку: день, коли потрібно спілкуватися і зміцнювати стосунки.

Більше прогнозів шукайте в розділі  "Астрологія".

Повʼязані теми:

Наступна публікація