Три знаки, яким сьогодні важливо дослухатися до своєї інтуїції

Три знаки, яким сьогодні важливо дослухатися до своєї інтуїції

Фото: Credits

День, коли люди стають розкутими і знаходять внутрішню свободу. Їх менше пов'язують умовності - зокрема ті, які належать до соціальних і моральних норм, вони практично не реагують на горезвісну громадську думку, тому можуть здійснювати необдумані вчинки. В цей час також загострюється інтуїція, причому це стосується навіть тих, хто ніколи не вірив в її існування.

Сьогодні, 5 серпня, дослухатися до свого внутрішнього голосу рекомендується всім знакам зодіаку, але трьом із них він дасть воістину цінну пораду.

Телець (21.04 - 21.05)

У зодіакальному колі важко відшукати більших матеріалістів, ніж Тельці, саме тому вони будуть вкрай здивовані, виявивши існування інтуїції, яка почне наполегливо підказувати їм вихід із ситуації, що склалась на роботі чи вдома. Головне сьогодні - не проявляти свою фірмову впертість і не відмовлятися від настанови внутрішнього голосу - він поганого не порадить, а діючи всупереч йому, можна надто помилитися в тактиці і стратегії досягнення мети.

Терези (24.09 - 23.10)

Терези, які завжди коливаються між двома різними поглядами на одну і ту саму подію, не змінять своєї звички і цього разу. Голос інтуїції буде перебивати доводи розуму, а дар передбачення, який відкрився, - нехай і ненадовго - можуть перекрити численні логічні ланцюжки. Ось тільки якщо представники цього знака не хочуть програти, їм не варто йти на поводі у свого розуму - сьогодні йому не вдасться врахувати всі аргументи за і проти.

Козоріг (22.12 - 20.01)

Практичні і розважливі Козороги, які міцно стоять на землі, теж не надто шанують все ірраціональне і їм незрозуміле, а тому, як вони вважають, і те, що не існує. Однак події сьогоднішнього дня - хоч і на час - зможуть переконати їх у зворотному. Якщо вони, всупереч переконанням в тому, що в інтуїцію вірять тільки слабкі і закомплексовані люди, дослухаються до її голосу, результати її "роботи" перевершать всі їхні очікування.

Читайте також: Гороскоп на 5 серпня для всіх знаків зодіаку: хороший день для свят та вечірок

Повʼязані теми:

Наступна публікація