Три знаки зодіаку, які сьогодні зможуть «змоделювати» своє майбутнє

Три знаки зодіаку, які сьогодні зможуть «змоделювати» своє майбутнє

Гороскоп на сьогодні для трьох знаків Зодіаку / Фото: Credits

Нинішній день чудово підходить для програмування свого майбутнього, яке кожен з нас може «змоделювати» самостійно. Для цього достатньо сформувати необхідний думкообраз і наповнити його максимальною кількістю енергії, і казка обов'язково стане буваллю, особливо якщо врахувати, що до сили думки додасться енергія сьогоднішнього місячного затемнення.

Сьогодні, 2 жовтня, «змоделювати» своє майбутнє – зрозуміло, за бажання – зможуть представники всіх знаків зодіаку, трьом із них для цього необхідно створити думкообрази та наповнити їх енергією.

Телець

Тельці, які не люблять зайвих рухів тіла, із задоволенням поставляться до можливості дійснити свою мрію, не встаючи з дивана – у буквальному розумінні слова. Поза всякими сумнівами, їхній думкообраз буде пов'язаний з покращенням якості та комфорту свого життя.

Терези

У Терезів, яких приваблює все прекрасне, особливо якщо воно пов'язане з мистецтвом, з'явиться унікальна можливість придбати те, про що вони мріють, – спочатку подумки, а потім і фактично: зірки впевнені, що якщо вони правильно «намалюють» картинку, вона стане реальністю.

Стрілець

Стрільці впевнені, що можуть домогтися всього самі, – головне, докласти зусиль. Але чому б їм не спробувати, змоделювати бажану ситуацію в голові, заощадивши таким чином енергію, яку можна буде витратити на інші – не менш важливі – справи.

Читайте також:

Перші заяви нового очільника НАТО щодо України!

Перші заяви нового очільника НАТО щодо України!

Повʼязані теми:

Наступна публікація