Удача сама ітиме до рук: гороскоп на 30 січня

Удача сама ітиме до рук: гороскоп на 30 січня

Фото: Credits

День принесе неймовірний приплив енергії, який дуже важливо правильно скерувати – буде прикро, якщо вона буде витраченою даремно. Відшукаєте точку докладання зусиль і відчуєте, що удача сама йде до рук, головне - не заноситися до небес і не ставитися до інших зверхньо: фортуна – дама мінлива, і коли образиться - може повернутися спиною.

Овен

Добрі справи, зроблені цього дня, дуже швидко повернуться стократ, тому важливо допомогти всім, хто про це попросить, тим більше що благодійність виявиться цілком по силах.

Телець

Важливо уникати обіцянок, які важко або неможливо буде виконати: чесно зізнавшись у цьому, можна буде зберегти репутацію надійної людини.

Близнюки

Схилити інших до своєї точки зору можна буде за допомогою красномовства, відпущеного природою, – цього дня воно виявиться яскравим і переконливим як ніколи.

Рак

За жодних обставин не варто залишатися вдома – підняти настрій можна буде тільки перебуванням серед людей: як близьких, так і зовсім сторонніх.

Лев

Хороший день для переходу на нову роботу: можна підшукувати варіанти, проходити співбесіди, зустрічатися з майбутнім начальством і обговорювати напрямки своєї діяльності.

Діва

Потужна енергетика цього дня дозволить у короткий час досягти будь-якої, навіть найскладнішої і амбітної мети, головне - точно її визначити, інакше час і сили будуть змарновані.

Терези

Гарний час для початку нових справ у будь-яких галузях життя, включно з домашніми клопотами: так, саме зараз можна братися до довгоочікуваного ремонту і перепланування квартири.

Скорпіон

Якщо заздалегідь скласти докладний план на день і чітко слідувати йому, можна встигнути переробити таку кількість справ, на яку за інших умов пішов би тиждень, а то й місяць.

Стрілець

У цей день особливо успішними обіцяють бути перемовини на різних рівнях – починаючи з планірок і нарад на роботі і закінчуючи з'ясуванням стосунків з другою половинкою.

Козеріг

Слова будуть мати матеріальну силу, тому перш ніж щось сказати (неважливо, добре чи погане), потрібно кілька разів подумати і лише потім говорити.

Водолій

Не тільки говорити, але й думати можна тільки про хороше – погані думки, слова і наміри насамперед ударять по тій людині, яка їх подумає чи висловить.

Риби

Гарний час для того, щоб згадати про талант, відпущений природою, який протягом життя не був затребуваний: сьогодні він буде дуже доречним.

Повʼязані теми:

Наступна публікація