Варто відмовитися від поганих думок: гороскоп на 22 січня

Варто відмовитися від поганих думок: гороскоп на 22 січня

Фото: Credits

Позитивну, але вкрай тендітну енергетику дня легко можна зруйнувати, тому не варто не те що сваритися і конфліктувати, але й просто голосно розмовляти. Необхідно також відмовитися від поганих думок – вони, як відомо, матеріальні, і можуть швидко здійснитися – і вже тим більше бажати комусь зла, воно повернеться бумерангом.

Овен

Не варто грубити оточенню, навіть якщо воно буде на це заслуговувати. Йому це не завдасть жодного морального збитку, а от собі – точніше, своїй кармі – можна серйозно нашкодити.

Телець

День обіцяє удачу в професійному й особистому житті, але тільки тим, хто зуміє зберегти спокій і гарний настрій, в іншому разі емоції зіпсують всі справи.

Близнюки

Найкращий спосіб не накликати на себе гнів начальства, не потрапляти йому на очі – взяти відгул або бібліотечний день, який дозволить попрацювати в тиші і спокої.

Рак

Вибудовувану роками хорошу репутацію може зіпсувати один необережний вчинок, тому необхідно ретельно контролювати кожен свій крок.

Лев

Будь-яке професійне завдання необхідно ретельно продумати і опрацювати, і тільки потім ставати до його реалізації – експромт цього дня не відбудеться.

Діва

Перш ніж підписати хоч якийсь документ, необхідно ретельно його вивчити, особливу увагу потрібно звернути на текст, надрукований дрібоими, невидимими неозброєним оком літерами.

Терези

Необхідно використовувати всі шанси, які подарує цього дня доля, в іншому разі вона може образитися і на час позбавити своєї прихильності.

Скорпіон

Кращий спосіб від зневіри, яка може нахлинути цього часу, заняття улюбленою справою – якщо хобі поки немає, саме час його знайти: почати в'язати або вишивати хрестиком.

Стрілець

Підтримувати настрій на високому рівні допоможе спілкування з друзями або близькими людьми – головне, вибрати тих, хто точно не почне дорікати чи ображати.

Козеріг

Несподіваний прибуток, який можливий цього дня, не привід для інших фінансових операцій – вони, з великою часткою ймовірності, можуть виявитися збитковими.

Водолій

Не варто миттєво приймати пропозицію, яка можлива цього дня: перш ніж дати згоду, необхідно ретельно обміркувати цей крок, зваживши всі за і проти.

Риби

Не варто нервувати з незначних приводів: вже завтра вони можуть здатися не вартими уваги, а витрачене на переживання здоров'я повернути не вдасться.

Повʼязані теми:

Наступна публікація