Як зустрічати рік Жовтої земляної Свині

Як зустрічати рік Жовтої земляної Свині

Фото: www.credits

Незважаючи на те, що рік Жовтої земляної Свині за китайським календарем почнеться тільки 5 лютого 2019 року, зустрічати ми його традиційно будемо у новорічну ніч. Як зробити це правильно, щоб тотемна тварина, яка буде визначати наше життя аж до 24 січня 2020 року, була до нас прихильною? Про це розповідає астропсихолог Валентина Виттрок.

Де пити шампанське під ялинкою

Зустрічати Новий рік можна вирушати на всі чотири сторони – Свиня не висуває конкретних вимог до місця, в якому ви будете пити шампанське під ялинкою. Хочете вдома з сім'єю? Добре! Свиня – прихильниця сімейних цінностей. В веселій компанії з друзями? Чудово! Господиня року – істота компанійська і доброзичлива. У романтичній атмосфері з коханою людиною? Свині і це буде до душі. У подорожі? Чому б і ні, господиня року обожнює відкривати для себе далекі країни. Загалом, на зустрічі Нового року ви можете ні в чому себе не обмежувати і покладатися лише на власні бажання та прагнення.

Інтер'єр у "свинському" стилі

Якщо ви все ж таки вирішите залишитися вдома, перед вами в повний зріст постане запитання: як декорувати інтер'єр в новорічному стилі? Звичайно, можна віддати перевагу традиційному червоно-біло-зеленому убранню, тим паче що скатертини, серветки, наволочки на диванні подушки, а також свічки та гірлянди цих кольорів у вас напевно є. Але, якщо ви хочете зробити приємне господині прийдешнього року, додайте в свій інтер'єр речі і тони, які будуть асоціюватися саме з роком Жовтої земляної Свині.

Насамперед, це може бути домашній текстиль в пастельних тонах – бежевих, теракотових, жовтих, помаранчевих. Непогано, якщо подекуди в фіранки або наволочки буде вплетена золотиста люрексова нитка – блиск зараз у моді, так і господині прийдешнього року він подобається. Таким самим тонам варто віддати перевагу на ялинці, особливо ефектно буде виглядати золото – кулі і мішура.

Ніщо так не прикрашає новорічний інтер'єр, як свічки. У цьому випадку їхній розмір не має значення, а от колір потрібно вибирати відповідно до смаку господині року – від бежевого до коричневого. Якщо ви вирішите, що вони мають бути ароматними, то віддайте перевагу затишним, домашнім запахам ванілі, кориці та кавових зерен.

Традиційно не обійтися і без фігурок, що зображують господиню року – свинок великих і маленьких. Матеріал, з якого вони зроблені, може бути будь-яким: гарний вигляд матимуть дерев'яні, керамічні та плюшеві іграшки, їх можна розставляти поодинці і робити з ними інсталяції – в будь-якому випадку забавні фігурки прикрасять інтер'єр. І, звичайно ж, не забудьте поставити одну таку на святковий стіл – нехай зустрічає Новий рік разом з вами.

Зірки радять зустрічати рік Жовтої  земляної Свині у вохристих тонах. Саме час пройтися магазинами. Якщо ще  доповнити своє вбрання на шопінгу стильним рожевим аксесуаром, яким є pudrcard, то можна отримати кешбек від покупок. Замовте pudracard. У вас буде нова сукня потрібного кольору. За відкриття і обслуговування картки платити не доведеться.Замовити картку можна просто в Instagram, якщо поставити хештег #pudrcard, написати в директ @pudracard, залишити коментар під будь-яким постом @pudracard або, наприклад, позначити @pudracard​​​​​​​на будь-якому своєму фото. Жовта земляна Свиня буде задоволена вашим вибором!

Свиня – гурман

Свиня, що вже приховувати, обожнює смачно і багато поїсти, так що, складаючи новорічне меню, можете не стримувати себе і виставляти на стіл усе, що любите – від фуа-гра до оселедця під шубою. До речі, господарка прийдешнього року особливо любить салати, фрукти і зелень. Не останнє місце на святковому столі повинні посідати гриби – найкраще, звичайно, трюфелі, безумовним прихильником яких є Свиня, але і бюджетні печериці теж пасуватимуть. М'ясним закускам і стравам вона теж віддасть належне, щоправда, з єдиним винятком: у меню – зі зрозумілих міркувань, не має бути свинини, в жодному вигляді.

Що одягти в новорічну ніч

І, мабуть, найголовніше запитання: що одягнути в новорічну ніч? З кольором одягу ми вже визначилися, – він нічим не відрізняється від інтер'єрних тонів, хіба що тут до вохристій групі можна додати червоний, бордовий, малиновий, блакитний і білий кольори. А ось найкращою прикрасою в новорічну ніч стануть корали, так що, якщо у вас десь зберігаються такі намиста з бабусиної скрині, саме час їх звідти дістати. За їх відсутності пасуватиме бурштин, а також таке напівдорогоцінне каміння, як яшма, опал, онікс і сердолік, але неодмінно жовтих і оранжевих відтінків.

Міла Корольова

Дякуємо за консультацію астропсихологу Валентині Виттрок (starsand.us).

 

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація