Яким знакам пощастить у коханні в грудні-2020

Яким знакам пощастить у коханні в грудні-2020

Фото: Credits

Грудень нинішнього року, як і годиться місяцю, який передує низці різдвяних і новорічних свят, буде яскравим і барвистим. Правда, ці якості насамперед торкнуться політичного та соціального життя планети, але й особисті стосунки поза увагою зірок не залишаться.

Яким знакам пощастить у коханні в грудні?

Діва (22.08 — 23.09)

Діви, які давно і надійно перебувають у взаєминах, нарешті зможуть зважитися на такий важливий і рішучий крок, як одруження. Отримавши пропозицію руки і серця, вони з властивою їм ретельністю довго думали про те, як їм вчинити, зважуючи всі за і проти. Не буде перебільшенням сказати, що представники знака встигли помотати нерви своїм обранцям, які в очікуванні їхнього рішення остаточно втрачали терпіння і готові були вибухнути від обурення, так що рішення нарешті відповісти "так" буде дуже своєчасним.

Терези (24.09 — 23.10)

Терези можуть знайти особисте щастя в обіймах не нового, а старого — зрозуміло, не за віком, а за довготривалості стосунків — знайомого. Цілком можливо, що поруч із представниками знака вже давно перебуває людина, таємно в них закохана, але поки жодного слова не сказала про свої почуття. Помітити це Терези зможуть, уважно подивившись навколо, згодом же їм залишиться тільки дивуватися, як такий тривалий час їм вдавалося не помічати закохану в них людину і знаки її  уваги.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці на власному досвіді зможуть зрозуміти, що означає знаменитий вислів "закохатися в свою людину". Взаємини з близькою людиною, які розладналися останнім часом, почнуть поступово поліпшуватися — до того ж до такої міри, що як самі представники знака, так і люди, з якими вони перебувають у шлюбі, відчують, що вони знову закохані одне в одного. Зближенню двох людей допоможе спільне проведення часу, і режим карантину, пов'язаний з обмеженням пересувань, тут не перешкода: поговорити по душам за чашкою чаю або подивитися новий фільм можна і вдома.

Риби (19.02 — 20.03)

Риби — у всякому разі ті представники знака, які через свою самотність не встигли піти під вінець в листопаді — можуть розраховувати на довгоочікуване доленосне знайомство. Не варто переживати через ситуацію в зв'язку з епідемією, коли можливостей для таких зустрічей стало менше, ніж раніше. Доля, як відомо, і за піччю — а в нашому разі на просторах Інтернету — знайде. Головне, не відмахуватися від потенційних кандидатів в женихи або чоловіки, які траплятимуться в соціальних мережах — один із них може виявитися більш ніж привабливим.

Читайте також: Гороскоп хвороб для всіх знаків зодіаку на 30 листопада — 6 грудня: кому на що звернути увагу

Повʼязані теми:

Наступна публікація