Яким знакам пощастить у коханні в жовтні-2020

Яким знакам пощастить у коханні в жовтні-2020

Фото: Credits

Весь місяць Венера буде перебувати в скупому на емоції знаку Діви.

Такий стан планети любові і краси говорить про те, що в особистих взаєминах ми станемо холоднуватими і стриманими, а під любов'ю будемо розуміти турботу, опіку та допомогу в справах. Але це не означає, що для романтичних почуттів зовсім не залишиться часу, сил і бажання. Яким знакам в жовтні пощастить у коханні?

Овен (21.03 — 20.04)

Овни — точніше, ті з них, хто досі не знайшов другу половинку — цілком можуть розраховувати на доленосну зустріч. В результаті можуть скластися щасливі і довготривалі стосунки, які — з великою часткою ймовірності — приведуть до урочистого виконання маршу Мендельсона. А ось тим представникам знака, які давно перебувають у шлюбі попри велику кількість спокус краще не ризикувати і не заводити романи на стороні. Згодом може виявитися, що нове кохання не настільки привабливе, як здавалося, а колишній партнер не захоче пробачити зраду, і програти ситуацію назад — на жаль! — буде неможливо.

Близнята (22.05 — 21.06)

Близнятам — особливо жіночій половині представників знака — доведеться опанувати тактику відмови палким шанувальникам. Якийсь наполегливий — щоб не сказати, настирливий — залицяльник може практично щодня дошкуляти Близнятам, нав'язуючи їм свою увагу і вимагаючи від них відповідної реакції. Головне в цій ситуації — відповідати на його нав'язливість максимально спокійно, без грубості і істерик, оскільки так можна буде тільки сильніше спровокувати залицяльника. Краще демонструвати стриманість — аж до байдужості — тоді шанувальнику набридне показувати всю силу своєї пристрасті, і він переключиться на більш вдячний об'єкт. Що до самих представників знака, то вони незабаром зможуть розраховувати на нове — більш приємне — знайомство.

Діва (22.08 — 23.09)

Дівам, в знаку яких, як говорилося вище, в жовтні перебуватиме планета любові і краси Венера, будуть мати рідкісний шарм і привабливість в очах протилежної статі, тому нестачі в шанувальників у них не буде. Більш того, вони зможуть вибирати, на кого звернути свою високу увагу, а кого — проігнорувати. На загальному тлі захоплення, поклоніння і затребуваності представники знака цілком можуть зустріти людину, яскравий роман із якою спалахне швидко і буде "горіти" жарко. Єдиний недолік цих взаємин полягає в їхній короткочасності — вони не розраховані на тривалий період, і до цього необхідно поставитися з розумінням.

Стрілець (23.11 — 21.12)

Стрільці, здатні на необдумані вчинки й непередбачувані рішення, і цього разу виправдають свою репутацію навіжених. Познайомившись з іноземцем, вони не тільки як у вир головою кинуться в новий роман, але і готові будуть піти за своїм обранцем куди завгодно. Представників знака не збентежить ні його матеріальний добробут — як, втім, і його відсутність, ні місце проживання — він цілком може виявитися громадянином не найблагонадійнішої у всіх сенсах країни. На щастя, будь-яка перешкода — наприклад, закриті через карантин кордону — охолодить їхній запал, а потім і розладнає стосунки, у яких немає перспективи.

Читайте також: Місячний календар на жовтень-2020

Повʼязані теми:

Наступна публікація