Захищати і примножувати: гороскоп на липень 2018 року

Захищати і примножувати: гороскоп на липень 2018 року

Фото: www.credits

Все, що нажито і отримано непосильною працею, потребує захисту і примноження – причому стосується це не тільки – і не стільки матеріальних, скільки моральних моментів. Успіхи в роботі, позитивні тенденції в особистому житті дуже швидко зійдуть нанівець, якщо ви не будете працювати на їх закріплення, а по можливості – і на просування вперед.

Про те, що ще чекає всі знаки Зодіаку, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок.

Овен

Зірки рекомендують вам проявляти обережність у всьому – починаючи від екстриму в спорті і закінчуючи авантюрами в особистому житті. Вашому вибухонебезпечному – в різних сенсах – знаку зробити це буде непросто, але варто постаратися, щоб не "згоріти" у вогні власних захоплень і пристрастей.

Телець

Зіткнувшись з життєвою ситуацією, що викликає питання, дати відповідь на які ви будете не в змозі, сміливо звертайтеся за допомогою до оточуючих – їх здатність подивитися на події не зсередини, а з боку стане вам в нагоді і допоможе прийняти правильне рішення.

Близнюки

Отримають продовження тенденції, які окреслилися в червні, причому це стосується не тільки роботи, на якій ви будете почувати себе комфортно і впевнено, але і в особистому житті: відносини з новим знайомим, що з'явилися у вашому житті в минулому місяці, набуде риси міцної дружби, а, можливо, і любові.

Рак

Середина літа – час, що рекомендується приділити родині: близькі люди скучили за вашою увагоюі, яку ви ділили між ними і роботою і, що гріха таїти, найчастіше – на користь останньої. Більше часу варто проводити з дітьми – вони виправдають вашу любов і турботу посильними успіхами.

Лев

Настає той рідкісний момент, коли ваше особисте життя буде залежати тільки від вас. Ніхто не зробить вас щасливими, якщо ви самі цього не захочете, але і, що набагато приємніше, здійснити зворотню метаморфозу проти вашого бажання теж ніхто не зможе.

Діва

Почните активно спілкуватися з друзями – посидіть з ними в кафе, сходіть в кіно, на пікнік або, якщо буде можливість, відправляйтеся разом на відпочинок, ви відчуєте, як сильно вам не вистачало їх товариства останнім часом. Якщо ваші друзі попросять про допомогу, надайте її без зайвих вагань.

Ваги

У вас нарешті з'явиться можливість здобути перемогу в конфлікті, що триває вже не один рік. Але опонент визнає вашу правоту тільки в тому випадку, якщо ви добре підготуйтеся до фінального акту суперчки, заздалегідь зібравши переконливі доводи, які зможуть справити враження на "аудиторію".

Скорпіон

У тому, що приказка "один у полі не воїн" – не просто гра слів, вам доведеться переконатися на власному досвіді. У будь-яких започаткуваннях має сенс спиратися на чиєсь міцне і надійне плече - друзів або колег по роботі - в іншому випадку розраховувати на позитивний результат буде складно.

Стрілець

Якщо вірити історикам, то ще Чингісхан стверджував, що міста потрібно брати не силою, а чарівністю. Ваша чарівність і вміння схилити у свій бік кого завгодно в цей час буде коштувати міці цілої армії, так що, якщо у вас є питання, до вирішення яких ви не можете підступитися, не марнуйте час.

Козеріг

Позитивні зміни у відносинах з близькою людиною почнуться тоді, коли ви розберетесь, чому ця сфера вашого життя останнім часом пробуксовує. Зробивши правильні висновки, ви зможете не тільки нарешті примиритися з тим, кого любите, але і отримати шлюбну пропозицію.

Водолій

Яке б рішення ви не приймали, спробуйте не поспішати – ризикуєте, як кажуть, поспішати - людей смішити, а це навряд чи входить у ваші амбіційні плани. Тому спочатку гарненько все обміркуйте, ретельно зважте всі за і проти і тільки потім виносьте остаточний вердикт.

Риби

Начальство нарешті зверне увагу на вашу компетентність і завзяття, яке ви виявляєте в роботі, і вирішить, що ви заслужили на підвищення по службі і збільшення платні. Отримавши те чи інше, а, можливо, і все разом, постарайтеся не розчарувати керівництво, інакше воно може і скасувати своє рішення.

Дякуємо за консультацію астропсихолога Валентину Виттрок (starsand.us).

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація