Зірки радять підбити підсумки: гороскоп на грудень-2018

Зірки радять підбити підсумки: гороскоп на грудень-2018

Фото: www.credits

Під "завісу" цього року зірки радять завершити всі розпочаті справи, підбити підсумки, провести генеральне прибирання в будинку і на робочому столі, роздати борги і тільки потім починати підготовку до свят, інакше привиди прикрих недоглядів – як недоїдений сніданок, яким лякали нас наші бабусі – будуть переслідувати вас весь наступний рік.

Про те, що ще чекає на знаки Зодіаку в цей час, розповідає астропсихолог Валентина Віттрок.

Овен

Невгамовний темперамент буде штовхати вас на ризиковані справи, однак не варто кидатися в них, стрімголов – вчинки мають бути продиктовані здоровим глуздом, а не емоціями. Пошук другої половинки закінчиться вдало, якщо ви знизите вимоги і не будете шукати принца на білому коні.

Телець

На роботі годі відсиджуватися в масовці – сміливо беріть відповідальність за новий проект на себе – і моральній та матеріальній подяці начальства не буде межі. Не поспішайте розповідати оточенню про свої плани на майбутнє – негативну енергетику та заздрість ще ніхто не відміняв.

Близнюки

Поки представники інших знаків зодіаку вважали курчат по осені, ви працювали не покладаючи рук, тому підбивати підсумки будете напередодні Нового року – не дивно, що вони вас порадують. Щоб уникнути конфлікту з коханою людиною, приділяйте їй більше часу і не давайте приводів для ревнощів.

Рак

Результат зусиль, докладених вами в цей час, може виявитися як позитивним, так і негативним – все буде залежати від того, чи зумієте ви схопити, як удачу, яка пролітає повз вас, за хвіст або у вас в руках залишаться тільки її "пір'я". Грошовий дощ на вас не проллється, але й матеріальних труднощів не передбачається.

Лев

На перший план вийде особисте життя, що обіцяє приємні зміни. Переважно це стосується самотніх представників знаку – вони можуть розраховувати на перспективне знайомство, але і ті, хто давно перебуває у шлюбі, в образі не залишаться, особливо якщо останнім часом їхні стосунки зайшли в глухий кут.

Діва

Зрозуміти суть процесів, що відбуваються у вашому житті, можна, подивившись на них під іншим – незвичним – кутом зору. Відкриття, зроблені таким чином, допоможуть зорієнтуватися в ситуації і визначити черговість дій. Вирушаючи в поїздку, будьте уважні – там ви можете зустріти свою долю.

Терези

Так вже стануть зірки, що на роботі від вас в цей час буде мало користі, тому краще взяти відпустку і трохи відпочити. Стосунки з коханою людиною можуть постраждати через вашу нерішучість – час вже остаточно визначитися і сказати так, або відпустити її на всі чотири боки.

Скорпіон

Досягти успіху зможуть тільки ті з вас, хто сповнений оптимізму, вірить у свої сили і не помічає перешкод, що виникають на шляху – песимісти в цей час навряд чи чогось доб'ються. В новорічну ніч, загадуючи надто сміливе бажання, добре подумайте: що ви будете з ним робити, коли воно збудеться?

Стрілець

Тим, хто давно мріє про позитивні життєві зміни, зірки радять поквапитися: умови для цього будуть сприятливі, але, на жаль, нетривалими, тому неабияка частка моторності не завадить. Фінансові надходження дозволять розплатитися з боргами – у прийдешньому році намагайтеся не робити нових.

Козеріг

Кар'єрному зростанню і зміцненню матеріального становища посприяють впливові люди, які з'являться у вашому оточенні в цей час – втім, сподіваючись на їхню допомогу, спробуйте і сама не ловити ґав. На серйозний роман з новим знайомим розраховувати не доводиться, але приємне проведення часу буде вам забезпечено.

Водолій

Незважаючи на те, що всі навколо готуються до різдвяних канікул, вам доведеться ще трохи напружитися – без фінального акорду, який потрібно зробити саме в цей час, робота попереднього періоду буде недійсною. Зверніть увагу на людину, з якою ви познайомитеся в новорічну ніч.

Риби

Успіх багато в чому буде залежати від вашого вміння відокремлювати зерна від плевел, а важливі справи від неважливих – інакше потрапите в цейтнот і нічого не встигнете. Варто також налагодити стосунки з начальством, які останнім часом залишають бажати кращого, втім сталося це переважно з вашої провини.

За допомогу в підготовці матеріалу дякуємо астропсихологу Валентині Віттрок (starsand.us).

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Астропрогноз на грудень
Наступна публікація