Чи є секс у вашої бабусі

Чи є секс у вашої бабусі

Чи є секс у вашої бабусі

З приходом пенсії життя безумовно не закінчується, зокрема й сексуальне. У деяких людей ближче до сімдесяти воно розквітає новими барвами. І не треба заздрити, у вас теж, можливо, все ще попереду, стверджує Марина Фролова.

Багато хто вважає, що в п'ятдесят життя закінчується, тіло стає жахливим і наближається невблаганна нудна старість. Але насправді виявляється, що твоя 75-річна бабуся живе більш насиченим життям, ніж ти, зустрічається з шанувальниками й іноді навіть заробляє більше. Фахівці вважають, що тут річ навіть не в генетиці, а в ставленні до життя. Причому незалежно від країни проживання.

І це прекрасно! Багато хто не вірить, що у пенсіонерів є секс, вважаючи, що особисте життя бабусь обмежується посиденьками біля під'їзду у хусточках. Так було раніше, тому що з приходом капіталізму до нашої країни пенсіонери стали змінюватися. Мене мама народила в 47 років. Минав 23-й рік шлюбу батьків. Мабуть, його вирішили зміцнити третьою дитиною. Звісно, сорок сім – це ще не пенсія, але все-таки ніби як клімакс. Але секс є. І повірте, з тих історій, що мені особисто доводилося чути, він не просто є. Таке відчуття, що його набагато більше, ніж у молодих, зайнятих дітьми, кар'єрою, нічними гуляннями, захоплених наркотиками й безліччю інших справ.

Вперше про те, що люди займаються сексом і в сімдесят, я почула від знайомої. Її сини їздили до лісу, щоліта, знімали там будиночок. Вони й розповіли, що його господарями були дід і баба, яким було далеко за сімдесят. І щовечора хлопці чули, як опівночі баба йшла до дідової кімнати й у них починалося! І це наші слов'янські люди, а не греки, італійці або хтось іще. Здоровий спосіб життя старого радянського покоління дається взнаки.

Потім мій тодішній бойфренд розповів про свого дідуся. Вся їхня сім'я проживала в різних столицях і за кордоном, де у них був бізнес, а дідусь після смерті бабусі жив самотньо. Однак у свої сімдесят п'ять у нього був новий автомобіль і триповерховий будинок з дуже дорогим ремонтом.

– Одного разу я приїхав провідати дідуся і зайшов невчасно до будинку. Якщо б хтось мені розповів, то я б не повірив, але я це побачив на власні очі. Мій 75-річний дід займався сексом з 48-річною сусідкою. Я її розумію: все-таки жаданий холостяк з будинком, хоч і не дуже молодий. Але сусідка, напевно, не здогадувалася, що будинок давно переписаний на нас, – розповідав він. До речі. За десять років ситуація не змінилася. Вік "дівчат" дідуся залишився на тому ж рівні. Він користувався своїм становищем "жаданого", хоча тепер вже 85-річного холостяка, на повну.

З бабусею однієї моєї знайомої все ще веселіше. Народивши і виховавши трьох дітей, ставши вже прабабою, в той день, коли їй виповнилося сімдесят, вона пішла в блуд. Цьому передувала її поїздка до родичів в Америку, де вона провела шість місяців. Саме в цій капіталістичній країні вона вперше побачила дев'яносторічних жінок, які робили укладку, манікюр-педикюр, ходили на аеробіку і подорожували всім світом. Побачене вразило її в саме серце, після чого вона вирішила, що може жити не гірше.

Спочатку бабця Люда знайшла собі роботу в мережевому маркетингу, де раптом стала непогано заробляти. Потім з'їздила кілька разів за кордон, зайнялася спортом, купила нового одягу і зробила собі красиву вставну щелепу. Сяючи голлівудською усмішкою, вона поїхала лікуватися до санаторію, де щодня гоцала на танцях. Недарма свого часу мер Києва Леонід Черновецький робив ставку на бабусь у своїй передвиборній кампанії як на найбільш соціально активний прошарок населення! Там само бабуся Люда познайомилася й із чоловіком. І незважаючи на те що у неї вже був дід Іван, стала зустрічатися з іншим. Жили вони в різних містах. Бабуся в Маріуполі, а її чоловік – в Києві. І вона їздила до нього щомісяця в гості, він знімав готель в тому романтичному місці, де вони й познайомилися, привозив їй квіти. Тут треба ще згадати, що він був молодший від своєї подруги на 15 років. Якось вони разом вирушили на весілля до його сина.

– Я дітей виростила, тепер буду жити для себе і гуляти до дев'яноста, – прокричала бабуся Люда своїй шокованій доньці в слухавку, коли та нарешті їй додзвонилася. Тому що після приїзду в Київ та зникла на три дні з поля зору рідних. З тим чоловіком бабуся Люда розсталася за півроку. Зараз їй 75 років. Виглядає все краще й краще. У неї новий хлопець. На 7 років молодший за неї. Стосунки в них стабільні вже кілька років, щось на зразок спільного бізнесу. Вона продає, він купує. Нещодавно посварилися.

– Ти уявляєш, я приїхала до нього і сказала, щоб купив тортик, квіти і шампанське. А він приніс тільки коньяк. Я о третій годині ночі викликала таксі, щоб поїхати. А він не відпускав, – розповідає бабця Люда. Завдяки своїм кавалерам вона опанувала техніку користування мобільним телефоном і навіть навчилася сама писати СМС. Щоправда, спочатку їй це все давалося нелегко.

Тож якщо ви досі думаєте, що ваші бабусі й дідусі прогулюються вечорами і тримають один одного за руки просто так, то не будьте наївними. Там не все так просто, як здається на перший погляд!

Повʼязані теми:

Наступна публікація