Обережно, східні чоловіки!

Обережно, східні чоловіки!

Обережно, східні чоловіки!

Авдотья Разгуляєва застерігає: не все те золото, що блищить.

Сезон відпусток закінчився, тепер можна попліткувати. Давайте поговоримо про особливу любов наших жінок до східних чоловікв.

Одна моя знайома поїхала вперше до Туреччини і повернулася звідти натхненна. Каже, що чоловіки там чудові, вони так ставляться до жінок, як від наших не дочекаєшся. Навіть зовсім негарній жінці зроблять купу компліментів, проводять захопленим поглядом і ще наговорять купу красивих слів. А наші ось так не вміють.

До речі, у цієї жінки є чоловік, який її забезпечує і, до речі, саме він оплатив путівку до Туреччини. Компліментів не говорить? То порівняй його з іншими чоловіками, які б прямо зараз одружувалися з тобою і забезпечували, але які говорять. Де такі чоловіки? Єдиний твій чоловік і є. Так ні ж, його треба порівняти з турком, для якого наговорити жінці красивих слів – все одно що нашому висякатися. Несправедливо якось.

Мені здається це принизливим для жінки – радіти красивим словам і блиску захоплення в очах, зовсім не вдивляючись в контекст. А в контексті ми маємо культуральні особливості в мусульманських країнах, у тій самій Туреччині чи Єгипті, ПАР і т. д. В цих країнах секс від місцевої жінки отримати набагато важче, ніж в Україні. Там треба мати серйозні наміри, брати за дружину. Напевно і там є жінки, з якими можна зайнятися сексом, не гарантуючи обручки і повного пансіону, але таких жінок поважають набагато менше, ніж наші чоловіки поважають наших дівчат, які вступають в статеві стосунки до шлюбу.

Отже, секс східному чоловікові менш доступний, йому для сексу доводиться одружитися. Або... Якщо б у сексуальних фантазіях східних чоловіків західні жінки не були б більш доступні, ніж співвітчизниці, вони б на них дивилися як на тюленів, які припливли погріти боки на сонці. Але ні, вони ж прицмокують, облизуються, розповідають, як солодко будуть цілувати, який прекрасний твій бутон і який твій смачний плід. Тому що секс з нашими жінками таки доступніший, ніж з місцевими.

Ось і весь контекст. Всі поголів чоловіки звертають голови не тому, що ти, особисто ти прекрасніша за всіх жінок світу, і точно прекрасніша туркень або арабок всіх разом узятих, а тому що ти доступна, а вони ні. Якщо не вважати себе богинею і зняти корону, то харчуватися гарними словами і захопленими поглядами в такому контексті зникне бажання.

Багато жінок, навіть живучи у шлюбі з хорошими, стабільними, забезпеченими чоловіками, їздять на курорти країн Сходу з конкретною метою – завести там роман. Є такі, у яких є постійні коханці, з якими вони регулярно проводять час. Нібито, таких ніжних і пристрасних коханців в Україні немає. І це насправді сумний факт.

Але жінки самі в якомусь сенсі зробили наших чоловіків такими нечутливими і холодними у ліжку. Своєю доступністю, неповагою до себе, нелюбов'ю до себе. Якщо з нашими жінками можна так, то навіщо намагатися ставитися краще?

Що цікаво, ті ж східні чоловіки, потрапляючи до України, починають поводитись ще більш по-свинськи з місцевими жінками, ніж наші. І це теж дуже показово. У всьому керує контекст.

Тож для того, щоб порівняти нашого чоловіка зі східним, потрібно зрівняти контексти. Помісти східного чоловіка в нашу культуру і порівнюй. Як я вже зазначала вище, тут турки і араби з нашими дівчатами поводяться ще гірше, ніж наші розв'язні мачо. Оселися в Туреччині на ПМЖ і побачиш, наскільки ти там небажана як дружина і який шлях тобі потрібно пройти, щоб тебе прийняли в родині чоловіка за свою. Або погодься з роллю коханки. Винятки можуть бути різними, але вони, на жаль, лише винятки з правил.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Блог Авдотьї Разгуляевої
Наступна публікація