Що в саду у Девіда Бекхема: футболіст показав, як вирощує картоплю

Що в саду у Девіда Бекхема: футболіст показав, як вирощує картоплю

Що в саду у Девіда Бекхема / Фото: Getty Images

Відомий футболіст уже вкотре доводить, що він не лише талановитий спортсмен, але й чудовий господар.

На своїй сторінці футбольний секс-символ Девід Бекхем часто показує своє буденне життя та прочиняє завісу свого господарського дворика.

У часи Covid багато хто з зірок почав займатися садівництвом і вирощуванням власних свіжих та якісних продуктів. Серед них Памела Андерсон, Джулія Робертс, Кортні Кокс, Девід Бекхем тощо. І якщо з часом хтось покинув цю справу, Бекхем, певно, залишається в ній на довго, адже окрім курей, він має свій невеличкий город, яким похизувався підписникам.

На відео футболіст показав свої грядки та курочок, а в тексті до відео зізнався: "Раніше я цікавився мотоциклами та кемпінгом, але тепер мене цікавить салат кейл, мед і квіти для дому, однак можливо, скоро доведеться все ж вирушати в дорогу…".

Читачі вражені заповзятістю красунчика щодо садівництва. Його відео набирають чималу кількість переглядів і коментарів.

І що ж вирощує Девід:

  • цибулю;
  • сливу;
  • трави та квіти;
  • салат кейл;
  • чорноголову капусту;
  • хелену капусту;
  • картоплю;
  • ягоди.

Девід зазначив, що на його грядках доволі багато картоплі, з якої він збирається робити домашні чипси. Чималу територію свого городу він готує для вирощування ягід і зараз саме готує необхідну для цього зону.

А от читачі звернули увагу на справжню педантичність та ідеальність його грядок, адже всі рослини дійсно доглянуті, а навкруги справжня чистота попри те, що на територію інколи заходять відомі "курочки Бекхема".

@davidbeckham

I can hear my east end mates going “he has changed”

♬ original sound - David Beckham

Підписники кажуть, що Девід зрозумів, що таке тихе щастя, і транслює цю ідею своїм підписникам. І багато хто з тих, хто проживає в будинках, уже завели своїх перших милих курчат.

Читайте також:

Девід Бекхем зняв кумедне відео з курками

Девід Бекхем зняв кумедне відео з курками

Повʼязані теми:

Наступна публікація