Новинки корейської косметики: дешеві, але дієві б'юті-засоби

Новинки корейської косметики: дешеві, але дієві б'юті-засоби

Фото: TaYa Sunaz

Знайомство з корейською косметикою – процес захопливий, дещо схожий на пошуки скарбів. Будь-яка знахідка – бентежливе відкриття, яке спонукає до подальших досліджень: здається, що далі обов'язково знайдеш щось зовсім вже чарівне. Зазвичай так і виходить.

Ось, приміром, п'ятірка свіжих корисних "знахідок" – б'юті-продуктів вартістю до 10 доларів, що вражають своєю простотою, ефективністю і при цьому "інакшістю". Їх вже можна придбати в інтернет-магазинах у всьому світі, а деякі – і в нас.

Фото: Best2Smile

Магічний камінь ("Magic Stone" APRIL SKIN) – улюблене мило кореянок, схоже на шматок пемзи (є чорний і сірий варіанти). Основа його складу – деревне вугілля і всілякі рослинні олії. Його піну наносять на шкіру обличчя (для жирної шкіри використовують спеціальну щітку), залишають на півхвилини, щоб вугілля змогло увібрати надлишки жиру і весь бруд із пор. Потім змивають. Кореянки вважають, що дія цього мила – реальна магія, оскільки засіб не тільки детоксифікує шкіру, але і зволожує її (гіалуронова кислота якимось чином у ньому теж присутня). Ціна чарів – 7 доларів.

Фото: Nudie Glow Korean Beauty

Існує не менш екзотична альтернатива чарівному милу-каменю – коштує так само – подушечка для домашнього пілінгу з пухирцями (C200 Bubble Peeling Pad від Wish Formula). Мило, чи не так? Нею обличчя потрібно масажувати, спінивши попередньо вміст-наповнювач. Спонжик-подушечка просочений молочними і гліколевими кислотами, вітаміном С і ферментовани рослинними екстрактами. Перші знищують мертві клітини. Другі абсорбуються оновленою після ексфоліації шкірою, роблять її більш світлою і яскравою. Розроблено засіб як професійну спа-програму (пілінг для обличчя + вітамінний догляд) для використання в домашніх умовах.

Корейські б'юті-гуру особливо рекомендують застосовувати подушечку з бульбашками після активно проведених вихідних і свят. Наші б'юті-блогери захоплюються, не конкретизуючи, і радять використовувати її багато разів, незважаючи на те, що виробники вважають її одноразовою.

Фото: Favful

Тим, кому протипоказано мило, сподобається теж вельми незвичайний очисник – шовкові кокони CosRx Blackhead Silk Finger Bal. Це яйцеподібні напальчники із шовку, які попередньо замочують у теплій воді, потім надягають і механічно очищують ними шкіру від забруднень. Цей нескладний косметичний продукт вирізняється натуральністю і гіпоалергійністю. Шовк, з якого зроблені кокони, делікатно впливає на шкірний покрив. Серицин і фіброїн (білки з натурального шовку) є потужними біологічно активними компонентами, які забезпечують здоров'я та повноцінне функціонування шкіри. Кореянки рекомендують використовувати кокони, якщо шкіра збуджена і вимагає особливо дбайливого догляду.

Засіб коштує недорого, його можна знайти без проблем і в українських магазинах.

Фото: FaceTory

В наш час здивувати косметичною маскою важко, але корейцям це вдається, причому регулярно. Цього разу бренд Ultru винайшов гібрид листової і глиняної маски – i'm Sorry for My Skin Black Mud Mask Tightening. Микрофіброва маска, просочена коалиновою глиною, зручна у вживанні. Її використання нетрудомістка, але ефективна спа-процедура: маска очищає, відновлює і підтягує шкіру. Всього за 5 доларів.

Ще одна незвичайна маска для обличчя та шиї – продукт компанії Neogen. Вона призначена для розгладжування зморшок, тому найдорожча в нашому списку – 10 доларів (всі антиейджингові кошти в Кореї недешеві).

Фото: TaYa Sunaz

Pink Cactus Hydramax Knit Mask вирізняється незвичайною "в'язаною" текстурою і нетривіальними інгредієнтами. "Зоряний" елемент складу, яким просякнута тканина, – рідке масло кактуса (опунції), прозване маркетологами "еліксиром молодості". Воно містить величезну кількість ненасичених жирних кислот, в основному лінолеву Омега-6 кислоту, яка є основним компонентом ліпідного шару епідермісу, відповідає за його адекватну гідратацію і захищає шкірний покрив від несприятливих зовнішніх чинників. Воно служить також джерелом вітаміну Е, має потужну антиоксидантну дію, захищає епідерміс від негативного впливу вільних радикалів, сповільнюючи тим самим процеси старіння.

Лана Н.

Наступна публікація