Які пластичні операції найчастіше роблять зірки шоу-бізнесу

Які пластичні операції найчастіше роблять зірки шоу-бізнесу

Вікторія Бекхем / Фото: Getty Images

Зірковий пластичний хірург Андрій Якобчук розповів нам про те, які пластичні операції найчастіше роблять зірки.

Найчастіше моїми пацієнтами стають відомі жінки, які мріють вдосконалити тіло, а не повністю змінити. Зірки – це не особлива каста людей, які роблять унікальні операції, що кардинально відрізняються від всіх інших людей.

Підтяжка грудей

Зірки часто роблять підтяжку грудей за допомогою методики перевернутої літери Т. Або як її ще називають – якірної методики.

Розмір і форма грудей

Другою за популярністю операцією у наших співачок і публічних особистостей є операція з корекції розміру і форми грудей за допомогою силіконових імплантатів. І знову не йдеться про величезні груди. Частіше стоїть завдання природного збільшення грудей без "естетичних перегинів".

Ліпосакція

Операції з корекції розміру і форми грудей у моїй практиці часто поєднуються з операцією з корекції контурів тіла – ліпосакцією. Ця процедура являє собою усунення зайвих жирових відкладень у зонах-пастках (живіт, стегна) за допомогою спеціальних трубочок-канюль. Зазвичай це гарантує довгостроковий ефект усунення надлишків жиру.

Грудки Біша

Грудки Біша – це жирові ділянки під скулою, видаляючи їх, можна досягти більш виражених "ямок" у цій зоні. Є таке поняття "зіркові вилиці" – маються на увазі витончені, більш гострі форми обличчя якраз в зоні вилиць.

У США операція не нова, грудки Біша почали видаляти з 80-х. Вона має показання і протипоказання. У деяких людей дуже виражений підшкірний жир або, говорячи простою мовою, досить масивне обличчя. Саме на них видалення грудок Біша сприятливо позначиться. На пацієнтах, які від природи мають більш стрункий тип обличчя, подібна процедура може бути не настільки позитивною. Іншими словами, не всім можна прописати "зіркові вилиці", іноді їх краще зробити за допомогою макіяжу. До речі, нещодавно ведучу Машу Єфросиніну "звинувачували" у видаленні грудок Біша, журналісти просили у мене коментарі, але я стверджую, що вона нічого не видаляла. Маша займається спортом, правильно харчується, і у неї є природні дані для таких виразних скул.

Ін'єкційний догляд

Плазмоліфтинг прославився на весь світ після фотографій Кім Кардашян – вона опублікувала фото "кривавої маски", і лише ледачий не поцікавився, що ж це таке. Ця процедура, як і біоревіталізація, – доглядова. Якщо в останній під шкіру вводяться вітаміни (гіалуронова кислота – в глибокі шари дерми, метою якої є відновлення гідрорезерва шкіри), то під час плазмоліфтингу вводиться рідна плазма людини. Процедура абсолютно безпечна, хоча я вважаю, що її має робити професіонал з освітою лікаря, а не просто косметолог, адже де є прокол – більша ймовірність занести інфекцію. Так, зірки частіше роблять макіяжі, ночами не сплять через роботу, тому їхня шкіра втомлюється і старіє швидше, подібні процедури допомагають омолодитися без оперативного втручання.

Зірки і пластичні операції

Багато зірок, на наш погляд, зробили дуже вдалі операції, тож ми можемо тільки здогадуватися, хто ж робив пластику. Що стосується моїх зіркових пацієнток – є лікарська таємниця, яку я не можу розголошувати. Але можу озвучити всесвітньо відомі прізвища. Скарлетт Йоханссон і Наталі Портман видалили грудки Біша, що я точно можу підтвердити як пластичний хірург.

Скарлетт Йоханссон / Фото: Reuters
Наталі Портман / Фото: Reuters

Мама чотирьох дітей Вікторія Бекхем зробила груди – це видно на фото у купальнику.

Вікторія Бекхем / Фото: Getty Images

Девід Бекхем, Ілон Маск досить рано почали лисіти, їм на допомогу прийшла процедура з пересадки волосся. Якщо подивитись останні фото у Мережі, то зрозуміло, зіркам футболу та бізнесу ця процедура допомогла – волосся прижилося. Хлопці мають гарний вигляд.

Вікторія та Девід Бекхем на весіллі принца Гаррі і Меган Маркл / Фото: Reuters
Ілон Маск на Met Gala-2018 / Фото: Reuters

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Життя зірок
Наступна публікація