Ідеальний макіяж для новорічної ночі: поради візажистки

Ідеальний макіяж для новорічної ночі: поради візажистки

Instagram nebo_make_up

Кожна жінка у новорічну ніч хоче мати бездоганний вигляд. Для ідеального образу, який запам'ятається всім, потрібно обрати не лише розкішне вбрання, а й зробити красивий макіяж, який підкреслить вашу красу.

Візажистка і засновниця б'юті-проєкту Nebo Makeup Марта Гунькало дала поради, який макіяж найкраще обрати для новорічної ночі.

Марта Гунькало/Instagram nebo_make_up

У виборі новорічного макіяжу потрібно врахувати усі найважливіші моменти - це кольори, відтінки, текстури, особливості тону шкіри та кольору очей. Сьогодні ми подивимось на макіяж сучасним поглядом, що відкриє можливість бути особливою та підкреслити свої найкращі риси обличчя.

Сучасні тенденції

Час іде і все змінюється неймовірно швидко. Яскравість змінюють ніжні тони й усі відтінки, котрі гармонійно доповнюють, а не навантажують обличчя.

Instagram nebo_make_up
Instagram nebo_make_up

Новорічні акценти

Класика новорічного макіяжу - це блискітки. Та поглядом професійного візажиста скажу, що краще замінити їх на слюду. Слюда - це каміння природнього походження дрібного мелення. Виробник - Франція, бренд Atelier.

Ідеальним також буде використання пучковиих чи стрічкових вій, що зробить погляд візуально виразнішим. Кольорові акценти нижньої повіки теж додають святковості і хоч це не є трендом, проте візуально завжди додає макіяжу свіжості.

Instagram nebo_make_up
Instagram nebo_make_up

Моменти, котрі варто врахувати

Кожен макіяж індивідуальний , як і особливості рис обличчя. При необхідності ми моделюємо форму обличчя. Для самостійного використання рекомендую сухі текстури. З ними легше працювати і візуально вони менш помітні.

Важливим моментом також стане рівень контрасності - співвідношення між насиченістю та кольором волоссям, а отже макіяж блондинок зі світлою шкірою та ненасиченим кольором очей має бути світлішим на 3 тони, чим у брюнеток.

Instagram nebo_make_up

Кольори та відтінки

Що стосується вибору макіяжу очей, для початку варто визначити ціль - виразність чи акцент, котрий робить колір очей більш виразним. У першому випадку відтінки особливого значення не матимуть. В іншому ж навпаки, кольори відіграватимуть основну роль і допоможе нам у цьому хроматичне коло. Коли ми бачимо кольори у колі, що розташовані одне напроти одного, ми розуміємо, що ці кольори підсилюють яскравість одне одного та чудово доповнюють. Це означає, що якщо ми оберемо рожеві тони для зелених очей, це візуально підкреслить їхній природній колір в рази.

Instagram nebo_make_up

Поєднання яскравих тонів

Не рекомендую, обираючи насичений відтінок, робити його у розтяжці аналогічних відтінків. А отже рожевий ми поєднуємо не з вишневим чи фіолетовим, а з коричневим та сірим. Найкращим варіантом буде, якщо зовнішній кутик ока залишатиметься нейтрального відтінку. У такому випадку макіяж матиме елегантний та дорогий вигляд навіть у випадку, якщо він буде створений самостійно.

Instagram nebo_make_up

Результат салонного макіяжу

Щоб отримати приголомшливий результат недостатньо професійних навиків. Необхідними стануть професійні інструменти та матеріали. Хорошим моментом є можливість придбати пензлики поштучно, як і косметику. Якщо ми говоримо про легкі кольорові однотонні відтінки на очах, у такому випадку косметика рівня масмаркету зможе з легкістю допомогти виконати бажану дію.

Марта Гунькало/Instagram nebo_make_up
Instagram nebo_make_up

Висновки

Найперший крок - вивчення рис обличчя, відчуття своїх найкращих відтінків та зміна косметики на професійну. А далі, доповнюючи свою красу, ви створите нереальний образ, який ідеально розкриє ваші найкращі риси.

Instagram nebo_make_up
Instagram nebo_make_up
Instagram nebo_make_up

Рекомендації

Новорічний макіяж цього сезону ідеально доповнять усі холодні відтінки сірого та бузкового, оскільки ці тони будуть актуальними у сезоні 2021. Та між трендами та вашою індивідуальністю рекомендую зробити акцент на другому. Розкривайте власну красу і нехай Новий рік принесе впевненість у тому, що ви прекрасна. Макіяж лише інструмент відчуття власної краси, котра з вами кожної миті. Пам'ятайте про це і нехай ваша краса робить прекраснішим цей світ.

Марта Гунькало/Instagram nebo_make_up

Читайте також: Манікюр на Новий рік 2021: красиві ідеї для натхнення

Повʼязані теми:

Наступна публікація