5 простих рецептів з яблук, за які вам подякують

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Перевірені рецепти смачних страв із яблук.

Ми підготували добірку простих рецептів страв з яблук, які можна приготувати вдома.

Пиріг із яблуками

Десерт, який можна готувати протягом усього року. Чудове поєднання смаків: вівсяного печива, печених яблук і хрусткої граноли.

 

Інгредієнти:

(для тіста)

- вівсяне борошно – 80 г

- житнє борошно – 60 г

- сметана – 120 г

- розпушувач – 1/2 ст. л.

- цукор – 2 ст. л.

- сіль – щіпка

- кориця – за смаком.

Начинка:

- яблука (кислі) – 6 шт.

- сметана – 150 г

- манка – 1 ч. л.

- сіль – 5 г.

Гранола:

- вівсяні пластівці – 1 скл.

- волоський горіх – 1/2 скл.

- масло вершкове – 20 г.

- мед – 2 ст. л.

- цукор – 1 ст. л.

Яблучний крем

Страва, подібна до яблучного пюре, яка вводиться в раціон малят однією з перших, після перетертих овочів і каш. Тому її корисно вживати не тільки дорослим, але й дітям. Для приготування їжі використовуйте тільки ретельно відібрані цілі яблука.

Інгредієнти:

- яблуко – 1 шт.

- лимон – 0,5 шт. (для фрешу)

- яєчний білок – 2 шт.

- яєчний жовток – 2 шт.

- цукор – 1 ст. л.

- ванільний цукор – ½ ч. л.

- желатин – 2 ч. л.

- м'ята – кілька листочків

- печиво савоярді – 2 шт.

Оладки з яблуками та корицею

Універсальна страва, яка стане для вас смачним оригінальним десертом.

Інгредієнти:

- яйце куряче – 2 шт.

- йогурт – 0,250 мл

- борошно пшеничне – 1 скл.

- розпушувач – 1 ч. л.

- кориця мелена – 1/4 ч. л.

- цукор – 0,25 скл.

- яблука – 2 шт.

- сіль – за смаком

- мед – 4 ст. л.

- м'ята – 2 листочки.

Запечені яблука з вівсяною начинкою

Традиційна страва з дуже смачним наповненням.

Інгредієнти:

- яблука – 4 шт.

- цукор – 50 г,

- вівсяні пластівці – 100 г,

- кориця – 1/2 ч. л.

Яблука в карамелі

Чудовий десерт для гурманів, які обожнюють страви з сезонними фруктами.

Інгредієнти:

- яйце куряче – 2 шт.

- борошно – 180 г,

- вода (для замішування)

- яблука (кислі) – 2 шт.

- олія (соняшникова або кунжутна) – 200 мл,

- цукор – 170 г,

- кунжутне насіння – 20 г,

- лід – кілька кубиків.

Читайте також: Яблука на сніданок: чотири найкращих поєднання

Залиште свій коментар

Вибір редакції