Якщо ви любите болгарський перець, то ця закуска з солодкого перцю в пікантному маринаді чудово підійде для святкового столу.
Перець поєднується з фетою або просто зі скибочкою свіжого хрумкого хліба, а також смакує як доповнення до м'яса, риби або картопляного пюре.
Інгредієнти
- Болгарський перець викладіть на деко та відправте до заздалегідь розігрітої до 180 градусів духовки. Запікайте 25-30 хвилин. Складіть його до поліетиленового пакета, зав'яжіть і залиште на 10-15 хвилин.
- Часник очистьте та вичавіть через прес.
- Для соусу з'єднайте мед, часник, соєвий соус, оливкову олію, листочки базиліка і сіль. Перемішайте.
- Болгарський перець очистьте від шкірки й насіння. Наріжте тонкими смужками. Перемішайте з соусом. Складіть перець до ємності, закрийте кришкою та покладіть до холодильника на 12 годин.
Поради:
- Замість базиліка можна використовувати орегано.
Читайте також: