Це смачніше за морозиво: як приготувати заморожений виноград у цукрі
Виявляється, виноград можна їсти не лише у свіжому вигляді або пити з гарного келиха — його ще й можна заморозити.
Виноград у цукрі / © Credits
Фудблогерка Tinka на своїй сторінці в Instagram завжди публікує прості та цікаві рецепти. Цього разу маємо рецепт замороженого винограду й авторка стверджує, що це набагато смачніше за звичне нам морозиво.
Інгредієнти
- Свіжий зелений виноград
- Свіжий лимонний сік
- Свіжий сік лайма
- Цукор
Приготування:
Виноград спочатку вимити;
Окропити свіжовичавленим соком лимона і лайма;
Посипати цукром і заморозити до твердого стану.
Насолоджуйтесь частуванням, що освіжає!
Підписники схвально оцінили цей рецепт, а дехто навіть запропонував кинути виноградинку у текілу, запевнивши, що це буде надзвичайний смак.
Читайте також: