Популярна співачка запевняє, що готується такий десерт дуже просто.
Співачка Ірина Федишин поділилася із шанувальниками рецептом чизкейку. Спершу артистка опублікувала серію відео в Instagram-Stories, але згодом написала детальний рецепт.
"Вперше його робила, але вийшло дуже смачно! Приємно, що вас зацікавили сторіс і багато хто з вас питає рецепт", - написала співачка.
Інгредієнти:
200 г масла;
пачка печива "До кави";
800 г кисломолочного сиру;
350 вершків;
цукор за смаком;
желатин;
свіжа полуниця;
желе.
Приготування:
М'яке масло (або розтоплене) перемішайте з печивом. Все вимішайте і викладіть у посудину застелену пергаментом. Рівномірно розподіліть на поверхні вашої форми.
Візьміть 800 г сиру, 350 г вершків, цукру за смаком і все добре збийте блендером. Додайте також пачку розведеного у невеликій кількості води желатину.
Сиркову масу вилийте на печиво і поставте до холодильника, щоб трохи захололо. Потім наріжте зверху полуничку та залийте желе (я використовувала "Галаретку").
На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала докладне відео, в якому продемонструвала, як готує цей смачний десерт.
Нагадаємо, що раніше рецептом смачного італійського салату "Панцанела" ділилася ведуча Катя Осадча.
Читайте також: Сирна запіканка з полуницею за рецептом Євгена Клопотенка