Чизкейк з полуницею: рецепт від Ірини Федишин

Чизкейк з полуницею: рецепт від Ірини Федишин

Чизкейк з полуницею: рецепт від Ірини Федишин

Ірина Федишин / Фото: Instagram Ірини Федишин

Популярна співачка запевняє, що готується такий десерт дуже просто.

Співачка Ірина Федишин поділилася із шанувальниками рецептом чизкейку. Спершу артистка опублікувала серію відео в Instagram-Stories, але згодом написала детальний рецепт.

"Вперше його робила, але вийшло дуже смачно! Приємно, що вас зацікавили сторіс і багато хто з вас питає рецепт", - написала співачка.

Інгредієнти:

200 г масла;

пачка печива "До кави";

800 г кисломолочного сиру;

350 вершків;

цукор за смаком;

желатин;

свіжа полуниця;

желе.

Приготування:

М'яке масло (або розтоплене) перемішайте з печивом. Все вимішайте і викладіть у посудину застелену пергаментом. Рівномірно розподіліть на поверхні вашої форми.

Візьміть 800 г сиру, 350 г вершків, цукру за смаком і все добре збийте блендером. Додайте також пачку розведеного у невеликій кількості води желатину.

Сиркову масу вилийте на печиво і поставте до холодильника, щоб трохи захололо. Потім наріжте зверху полуничку та залийте желе (я використовувала "Галаретку").

На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала докладне відео, в якому продемонструвала, як готує цей смачний десерт.

Нагадаємо, що раніше рецептом смачного італійського салату "Панцанела" ділилася ведуча Катя Осадча.

Читайте також: Сирна запіканка з полуницею за рецептом Євгена Клопотенка

Повʼязані теми:

Наступна публікація