У багатьох людей осінь асоціюється з ароматом запечених яблук та кориці, тож пропонуємо вам приготувати цей запашний десерт лише з кількох інгредієнтів.
Фудблогерка Мирослава Пекарюк показала, як приготувати дієтичний десерт з яблук до чаю.
Інгредієнти
Приготування:
- Яблука очистьте від шкірки, наріжте та перебийте блендером до консистенції пюре;
- Змішайте яблучне пюре, сметану, яйця, крохмаль і збийте все до однорідної консистенції;
- Наріжте 2 очищені яблука кубиками, додайте до маси та гарно перемішайте;
- У змащену форму для запікання вилийте масу і поставте випікатися у розігріту духовку за температури 180°C на 50-60 хв;
- Залиште готовий десерт до повного остигання.
За бажанням зверху можна присипати цукровою пудрою або полити шоколадом.
Читайте також:
- Яблучні кільця в тісті з корицею: десерт з ароматом осені
- Домашня чурчхела: рецепт традиційних грузинських солодощів
- Абрикосове масло: рецепт солодкого намащення на бутерброди