Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.
Блогерка Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями.
Інгредієнти
Приготування:
- Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;
- Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;
- Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;
Подавайте каву з льодом.
Поради:
Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.
@myblissfulhome Iced pumpkin coffee with white chocolate Save this for when your decorating for fall throwback from last year It’s soooo good I wish you could come and have a cold glass with me Recipe!! 1 1/2 cups of white chocolate chips 1 can of evaporated milk 1 can of sweet and condensed milk 1 cup of pumpkin puree 1 teaspoon or pumpkin spice, if you don’t like pumpkin spice, you can skip this step, it’s delicious with or without 1 tablespoon of vanilla extract 3 cups of milk 1 cup of Nescafé Simmer until the chocolate melts and the Nescafé dissolves! Don’t overheat. I cooked it on the stove for about 8 minutes! Once everything is melted. let it rest for about 10 minutes before serving it with ice! You can decorate this with caramel and crushed pumpkin cookies on top and whipped cream, better yet, whipped cream with maple flavor mmmmmmm. Somebody stop me, haha Enjoy Comment SHOP below to receive a DM with the link to shop this post on my LTK ⬇ https://liketk.it/4Mw2O Café helado de calabaza con chocolate blanco Es taaaan bueno Ojalá pudieras venir y tomar un vaso frío conmigo ¡Receta! 1 1/2 tazas de chispas de chocolate blanco 1 lata de leche evaporada 1 lata de leche dulce y condensada 1 taza de puré de calabaza 1 cucharadita o especia de calabaza, si no te gusta la especia de calabaza, puedes saltarte este paso, está delicioso con o sin 1 cucharada de extracto de vainilla 3 tazas de leche 1 taza de Nescafé ¡Cóvese a fuego lento hasta que el chocolate se derrita y el Nescafé se disuelva! No se sobrecaliente. ¡Lo cociné en la estufa durante unos 8 minutos! Una vez que todo haya llegado, ¡lo dejas reposar durante unos 10 minutos antes de servirlo con hielo! Puedes decorar esto con caramelo y galletas de calabaza trituradas encima y crema batida, mejor aún, crema batida con sabor a arce mmmmmmm. Que alguien me detenga, jaja Disfruta #Pumpkincoffee #Pumpkincoffee #fall #fallvibes #august #drink #halloween #autumn #howto #pumpkin ♬ Magical Fantasy - Dmitriy Sevostyanov
Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками.
Читайте також: