Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою
Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.
Гарбузова кава з шоколадом / © Credits
Блогерка Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями.
Інгредієнти
- Білий шоколад
- 1/2 скл.
- Згущене молоко
- 2 банки
- Гарбузове пюре
- 1 скл.
- Гарбузова спеція
- 1 ч. л
- Ванільний екстракт
- 1 ст. л
- Молоко
- 3 скл.
- Розчинна кава
- 1 скл.
Приготування:
Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;
Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;
Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;
Подавайте каву з льодом.
Поради:
Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.
Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками.
Читайте також: