Гарбузова кава з шоколадом: цікавий рецепт осіннього напою

Відчуйте смак прохолодної осені, приготувавши цю солодку каву з білим шоколадом і гарбузом.

Гарбузова кава з шоколадом

Гарбузова кава з шоколадом / © Credits

Блогерка Stephanie Padilla поділилася цікавим рецептом ароматної кави з гарбузом та білим шоколадом, яка ідеально смакуватиме теплими осінніми днями.

Інгредієнти

Білий шоколад
1/2 скл.
Згущене молоко
2 банки 
Гарбузове пюре
1 скл.
Гарбузова спеція
1 ч. л 
Ванільний екстракт
1 ст. л
Молоко
3 скл.
Розчинна кава
1 скл.

Приготування:

  • Змішайте всі інгредієнти та варіть до повного розчинення шоколаду та кави;

  • Головне — не доводьте до кипіння. Проваріть близько 8 хвилин;

  • Як тільки все розтопиться, дайте каві постояти приблизно 10 хвилин перед подачею;

Подавайте каву з льодом.

Поради:

Замість однієї банки солодкого згущеного молока, можна використати несолодке згущене молоко.

Ви можете прикрасити каву в чашці карамеллю та подрібненим гарбузовим печивом зі збитими вершками. 

Читайте також:


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie