Хотдог із яблучним чатні: вишукана страва для пікніка

Дата публікації
Перегляди
3777
Хотдог із яблучним чатні: вишукана страва для пікніка

Credits

Якщо перед вами стоїть мета додати класичному хотдогу вишуканості, спробуйте цей рецепт.

Щоб піти від традиційного поєднання сосиски з хлібом, кетчупом і гірчицею, ми пропонуємо вам приготувати особливий соус. Яблучний чатні дуже добре поєднується з білими сосисками, але, якщо ви віддаєте перевагу будь-яким іншим, вони теж підійдуть.

Інгредієнти:

  • сосиски
  • яблука
  • вершкове масло
  • кориця
  • чилі
  • мед
  • цільно-зернова гірчиця
  • багет
  • волоські горіхи

Готуємо соус чатні

Очистити і подрібнити яблука і спасерувати на вершковому маслі. Висипати в засмажку щіпку кориці і порошку чилі, доповнити пряними травами і медом і потушкувати всі 10 хвилин.

Опустити сосиски на кілька хвилин в киплячу воду, дістати, охолодити і зняти шкірку. Нарізати їх кружечками, якщо сосиски тонкі, то можна розрізати їх уздовж, і кожну частину намазати гірчицею.

Готуємо хот-дог

Укласти косо порізані скибки французького багета на деко і підсушити в печі. Полити хліб яблучним чатні, зверху прикрасити ковбасними кружечками, поставити знову в духовку на кілька хвилин і, вийнявши, посипати товченими волоськими горіхами.

Софія Яроцька

Читайте також: Обід на природі: 10 страв для пікніка

Наступна публікація