Цвітна капуста виходить хрусткою і досить гострою. Тому, якщо три столові ложки гострого соусу для вас занадто багато, замініть частину або все це солодким соусом чилі. Ви також можете погратися зі спеціями: сушений орегано, мелене насіння гірчиці та насіння коріандру — все це підійде.
Крильця з капусти залишаються хрусткими лише недовгий час, тому цю страву найкраще подавати і їсти одразу.
Інгредієнти
1. Розігрійте духовку до 200 градусів.
2. Розріжте цвітну капусту на суцвіття і розкладіть на деку, застеленому папером для випікання.
3. У мисці збийте борошно з 1 склянкою води, по 1/4 склянки за раз, поки у вас не вийде тісто консистенції вершків, досить густе, щоб покрити палець. Додайте часниковий порошок, паприку та кумин, приправте сіллю та перцем.
4. Обваляйте суцвіття в тісті і викладіть їх на підготовлене деко, залишаючи достатньо місця між кожним суцвіттям.
5. Випікайте до золотаво-коричневого кольору, 20-25 хвилин. Обережно дістаньте деко з духовки.
6. У великій мисці змішайте гострий соус та олію. Додайте запечені суцвіття та перемішайте, щоб вони вкрилися сумішшю.
7. Поверніть цвітну капусту на деко і поставте його назад у духовку, поки цвітна капуста трохи підрум'яниться, на 10–14 хвилин.
8. Приправте сіллю та перцем і одразу ж подавайте з будь-якими іншими соусами.
Читайте також:
- Як приготувати смачне намащення з кабачків та сиру: рецепт від фудблогерки
- Морквяно-сирне намащення: незвичайний рецепт смачної закуски
- Часникове намащення: рецепт ідеального доповнення до свіжого хліба з скоринкою