Кабачкові рулети: рецепт легкої овочевої закуски

Приготуйте легку, гарну овочеву закуску, яка стане окрасою будь-якого святкового столу. Кабачки обов'язково обирайте молоді.

Кабачкові рулети

Кабачкові рулети / © Credits

Наріжте їх тонкими слайсами, запаніруйте в борошні, потім в яйцях і обсмажте. Нанесіть на них шар начинки із сиру, часнику, зелені, покладіть помідор і заверніть у рулетики.

Інгредієнти

кабачки
2 шт.
борошно пшеничне
2 ст. л.
яйця курячі
2 шт.
сир твердий
100 г
сметана
2 ст. л.
помідор
1 шт.
часник
3 зубчики
перець чорний мелений
сіль
кріп
2 гілочки
олія
  1. Кабачки помийте. Наріжте тонкими слайсами, присипте сіллю та залиште на 10 хвилин. Потім злийте рідину і промокніть серветкою.

  2. Яйця збийте віничком до однорідної маси. Посоліть.

  3. Обваляйте з обох боків кожен кабачковий слайс у борошні, занурте у збите яйце.

  4. Потім обсмажте на розігрітій сковороді з олією з двох боків, на середньому вогні, до золотистого кольору.

  5. Приготуйте начинку. Твердий сир натріть на великій тертці, кріп подрібніть дрібно, часник очистіть і видавіть через прес. Додайте сметану, перець чорний мелений і сіль, а потім добре перемішайте.

  6. Помідор вимийте та наріжте невеликими смужками.

  7. Змастіть кожну смужку кабачків начинкою, покладіть помідор і заверніть рулетиком.

Поради:

  • Сметану можна замінити на майонез.

Читайте також:


Наступна публікація

Я дозволяю TSN.UA використовувати файли cookie