Спробуйте приготувати ці картопляні хлібці зранку і вони сподобаються всій вашій родині. Вони дуже смачні та поживні.
На сторінці BORED OF LUNCH показали, як приготувати класичний картопляний ірландський хліб, від якого майже неможливо відірватися.
Інгредієнти
Приготування:
- Відваріть картоплю, близько 20-25 хвилин, щоб вона стала м’якою;
- Потовчіть її з маслом і дайте охолонути;
- Додайте борошно, розпушувач, сіль і змішайте все у тісто;
- Викладіть його на посипану борошном поверхню, розкачайте у млинець і наріжте квадратиками;
- Обсмажте кожен хлібець на сухій пательні по 4-5 хв з кожного боку.
Поради:
Можна смажити у фритюрі в олії 1-2 хвилини з кожного боку.
Автор зазначив, що приготувати трохи хліба ніколи не виходить, тож рецепт розраховано на 10-12 штук.
Читайте також:
- Часникові пампушки: рецепт ароматної випічки до українського борщу
- Бездріжджова булочка: рецепт пухкої випічки з улюбленою начинкою
- Салат "Цезар" із заправкою з авокадо: цікавий рецепт відомої страви