Вечеря не здається такою складною, якщо не потрібно нічого прибирати.
Кожна порція цієї курки з медом, лаймом та овочами готується окремо. Ви загортаєте грудку з овочами у фольгу і кладете її на гриль. Після того, як усе буде готове, просто викиньте фольгу.
Інгредієнти
1. В невеликій мисці змішайте олію, оливкову олію, подрібнені часник та імбир, мед і цедру лайма.
2. Зробіть із фольги чотири пакети. Помістіть курячі грудки в центр кожного. Приправте їх кмином і паприкою. Розділіть овочі між пакетами. Змастіть курку та спаржу медово-імбірним соусом та приправте сіллю і перцем. Загорніть фольгу поверх їжі всередині та защіпніть кілька разів, щоб запечатати.
3. Розігрійте гриль або сковороду-гриль на середньому вогні. Смажте пакети на грилі, поки курка не приготується, 15-20 хвилин.
4. Перед подаванням прикрасьте грудки зеленню.
Читайте також:
- Ікра баклажанна: класичний рецепт
- Мариновані баклажани: швидкий рецепт
- Як приготувати салат зі смаженими огірками