Щоб швидко нагодувати сім'ю смачним обідом чи вечерею, приготуйте курячу печінку з грибами у сметані.
Страва потішить вас ароматом та насиченим смаком. Подайте до картопляного пюре, відвареного рису або макаронів, чи як закуску в охолодженому вигляді.
Інгредієнти
- Курячу печінку промийте, обсушіть, очистіть від плівок та наріжте на середні шматочки.
- Гриби промийте та наріжте пластинами.
- Цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями.
- На розігріту сковороду з олією викладіть цибулю і обсмажте дві хвилини. Додайте гриби до цибулі і готуйте на середньому вогні 15-20 хвилин до випаровування рідини, потім викладіть курячу печінку і тушкуйте під закритою кришкою 10 хвилин, далі додайте сметану, посоліть, поперчіть, перемішайте і протушкуйте ще п'ять хвилин.
Поради:
- Сметану використовуйте будь-якої жирності.
Читайте також:
- Фондю з грибами на сковороді: рецепт ефектної страви
- Рецепт легкого курячого супу з квасолею та зеленню
- Кремове картопляне пюре: рецепт гарніру, який можна заморозити та розігріти перед подаванням.