Локшина з омлетом і зеленою цибулею

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Дієтологиня Світлана Фус поділилася простим і універсальним рецептом, який підійде як на сніданок, так і на обід.

Усім нам дуже подобаються рецепти, в яких використовуються найпростіші продукти, а результат виявляється - і оригінальним і смачним. Локшина з омлетом – теж стосується таких рецептів. Ідеально підійде на сніданок і обід.

Інгредієнти:

яєчна локшина – 200 г;

яйця – 3 шт.;

цибуля зелена або шніт-цибуля – 1 пучок;

насіння кунжуту сирого – 2 ст. л.;

соєвий соус – 2 ст. л.;

бальзамік або винний оцет – 1 ч. л.;

олія рослинна – 2 ст. л.;

кунжутна олія темна;

сіль, перець – за смаком.

Спосіб приготування:

Локшину зваріть у великій кількості підсоленої води згідно з інструкцією на упаковці. Відкиньте на друшляк, промийте холодною водою і дайте локшині обсохнути.

Збийте яйця з 2 ст. л. води кімнатної температури, соєвим соусом і винним оцтом.

Велику антипригарну пательню змастіть рослинною олією і влийте яєчну масу. Посмажте тонкий омлет – яйця повинні повністю схопитися.

Перекладіть омлет на дошку, нехай трохи охолоне. Розріжте омлет на три частини, потім наріжте тонкою соломкою.

Наріжте тонко цибулю.

Розігрійте в пательні вок (або тій же, де смажився омлет) 1 ст. л. рослинної олії.

Покладіть всю зелену цибулю, 1 ст. л. кунжуту, трохи посоліть і обсмажуйте протягом 1 хвилини.

Додайте локшину і омлет, поперчіть, збризніть кунжутною олією, прогрійте 1-2 хвилини і посипте кунжутом, що залишився, і одразу ж подавайте.

Смачного!

Більше рецептів та порад з харчування шукайте на сторінці Світлани Фус facebook.com/svetlanafus

Читайте також: Морква, запечена з чебрецем: рецепт моделі Кріссі Тейген

Залиште свій коментар

Вибір редакції