Цей салат дуже смачний та ідеально підходить як заготівля на зиму, що дозволить вам насолоджуватися овочами протягом усієї зими.
На сторінці viktoria_food0 показали, як приготувати смачний маринований салат з капустою і болгарським перцем, який можна консервувати в банки та залишити на зиму.
Інгредієнти
Приготування:
- Нашаткуйте капусту, перець, наріжте соломкою моркву та вичавіть часник.
- Змішайте все, можете трохи притиснути капусту руками.
- Зробіть маринад: у воду додайте сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, олію, оцет і доведіть до кипіння, потім зніміть з вогню.
- Наповніть банку капустою, гарненько її утрамбуйте та залийте гарячим маринадом.
- Накрийте кришкою та охолодіть.
- Поставте в темне та холодне місце на один або два дні.
Смачного!
@viktoria_food0 Маринована капуста з болгарським перцем Рецепт розрахований на 3-х літрову банку: ▫️2 кг капусти ▫️2 шт. болгарського перцю ▫️2 шт. моркви ▫️3 зубчики часнику Маринад: ▫️1 л води ▫️1,5 ст.л солі ▫️5 ст.л цукру ▫️10 горошин перцю ▫️2 лаврових листочка ▫️100 мл олії ▫️100 мл оцту #рецепти #овочі #маринад #смакота #капуста #маринованакапуста #рецептик ♬ оригінальний звук - Вікторія
Приготування маринованого салату з капустою та болгарським перцем – це простий і смачний спосіб зберегти сезонні овочі на зиму. Завдяки цьому рецепту ви зможете насолоджуватися свіжим смаком навіть холодними зимовими днями.
Читайте також:
- Голубцевий пиріг: незвичайний рецепт улюбленої страви
- Салат "Дністер": класичний рецепт з білокачанною капустою
- Запіканка з капусти: дієтичний рецепт від нутриціологині