Морква, запечена з чебрецем: рецепт моделі Кріссі Тейген

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Американська модель Кріссі Тейген дуже любить готувати і навіть веде кулінарний блог, в якому ділиться рецептами різних страв. Сьогодні ми пропонуємо вам приготувати молоду моркву за її рецептом.

За словами Кріссі, приготовлена таким способом морква карамелізується - це відбувається через натуральний цукор, який в ній присутній. Перед приготуванням переконайтеся, що всі моркви в основному однакового розміру (розріжте їх уздовж, якщо вам потрібно), і вони перетворяться на щось смачне і легке. Якщо ви можете знайти різнобарвну моркву, круто.

Інгредієнти:

тонка морква, очищена (верх обрізаний, але залишено хвостик з зеленню);

3 столові ложки оливкової олії;

1 чайна ложка солі;

перець - чайна ложка;

6 гілочок чебрецю.

Приготування:

Розігрійте духовку до 200°С. Наріжте товсту моркву навпіл, тонку залиште цілою. Велике деко застеліть фольгою, покладіть на нього моркву, потім збризніть оливковою олією, посипте сіллю і перцем.

Перемішайте все, щоб олія, сіль і перець покрили моркву зі всіх боків. Розкидайте гілочки чебрецю серед моркви і підсмажуйте, поки нижня сторона не стане золотою і карамелізується, близько 30-35 хвилин.

Потім струсіть деко і продовжуйте смажити до тих пір, поки вона не стане м'якою і її можна буде легко проколоти виделкою. Вийміть з духовки, викинете гілочки чебрецю і подавайте.

Морковка запеченная в тимьяне
cravingsbychrissyteigen.com

Більше рецептів на сайті Кріссі Тайген cravingsbychrissyteigen.com і в її Instagram.

Читайте також: Пиріг зі шпинатом і фетою від Євгена Клопотенка

Залиште свій коментар

Вибір редакції