Оладки з кабачків, моркви та картоплі: покроковий рецепт страви

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Що робити, якщо ваша дитина відмовляється їсти корисні і смачні кабачки? Спробуйте цей рецепт.

Блогер Олена Крутогрудова стверджує, що, спробувавши ці оладки, ваші діти полюблять кабачки, навіть якщо до цього їх до рота не брали.

Інгредієнти:

• 2 кабачка
• 2 цибулини
• 2 морквини
• 2 картоплі
• 1 яйце
• 50 грамів натертої моцарели
• 150 грамів борошна
• свіжа зелень, сіль, перець.

Спосіб приготування:

Натираємо на великій тертці або в процесорі всі овочі.

овощные_1
krutogrudova.com

Перекладаємо в глибоку ємність, додаємо яйце, зелень, борошно, сир. Моцарела тут дуже опціональна, підійде, напевно, будь-який сир. Я просто з іншим не готувала, мені і так подобається. Сир потрібен для того, щоб під час смаження оладки не розвалювалися на складові, а утворювали хрустку скоринку. Солимо і ретельно перемішуємо.

овощные_2
krutogrudova.com

Дивіться: суміш повинна бути вологою, але без зайвої води. Зазначену кількість борошна також можете варіювати в залежності від розміру ваших овочів. Додавайте потроху.

овощные_3
krutogrudova.com

Викладаємо на добре розігріту сковорідку, змащену рослинним маслом. Я люблю смажити їх на суміші соняшникової очищеної олії і вершкового масла. Але тут соняшникова. Після першої порції оладок ваше тісто може дати сік. Додайте в нього столову ложку борошна, а якщо потрібно - і дві, до стану "без води".

овощные_4
krutogrudova.com

Смажити з кожного боку хвилини півтори-дві на впевненому вогні. Не кваптеся перегортати, поки не побачите добре підсмажену скоринку, інакше зникне весь смак і товарний вигляд.

овощные_5
krutogrudova.com

Викладаємо на тарілку, можна подати зі сметаною і слабосоленою сьомгою або ікрою.

У будь-якому разі результат буде дуже гарним.

Більше рецептів читайте на сторінці Instagram.com/elena_krutogrudova

Читайте також: Полуничні коктейлі: два дитячих і дорослий Rossini

Залиште свій коментар

Вибір редакції