Омлет під шубою: чудова ідея для розкішного сніданку

Омлет під шубою: чудова ідея для розкішного сніданку

Credits

Омлет — прекрасне рішення для сніданку.

Якщо ж омлет готується з овочевою начинкою, він стає набагато кориснішим, а додавання до страви сиру робить його набагато смачнішим і ситнішим.

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 1 стручок болгарського перцю;
  • 2 помідори сорту сливка;
  • 120 мл молока;
  • 75 г твердого сиру;
  • зелень;
  • олія;
  • чорний мелений перець;
  • сіль.

Приготування

Очищений від плодоніжки і насіння болгарський перець нарізати соломкою, а помідори — кружечками.

Яйця злегка збити виделкою або вінчиком, влити молоко, посолити, поперчити і добре вимішати до отримання однорідної маси.

На сковороді розжарити олію, викласти болгарський перець і смажити його, помішуючи, близько 3-4 хвилин. Потім додати помідори і продовжувати смажити ще стільки ж.

Підготовлені овочі залити омлетною сумішшю, накрити кришкою і смажити на повільному вогні 5-7 хвилин, після чого притрусити омлет натертим на тертці сиром і подрібненою зеленню і продовжувати готувати під кришкою до тих пір, поки розплавиться сир.

На замітку

Зелень підбирайте за своїм смаком. Гарні будуть і кріп, і петрушка, і базилік, і кінза.

Для ароматизації в омлет можна додати будь-яку суху приправу.

Читайте також: Омлет Пуляр: найвідоміший сніданок Франції

Наступна публікація