Полуничне морозиво з м'ятою і текілою: рецепт від Наталі Портман

Останні

Більше новин

Популярні

Більше новин

Коментують

Більше новин

Актриса за час карантину стала справжньою фуд-блогеркою.

Наталі Портман у своєму фотоблозі часто ділиться рецептами цікавих веганских страв. Як відомо, актриса завжди виступає за різні ініціативи, покликані зробити світ кращим. Вона не їсть м'яса, бореться з расизмом, сексизму та дискримінацією будь-якого роду. Також вона намагається підтримувати тих, хто цього потребує.

Нещодавно вона поділилася рецептом фруктового морозива і закликала співвітчизників допомогти фермерам, які, незважаючи на карантин і пандемію, не припиняють працювати та забезпечуюють нас продуктами.

Рецепт морозива

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Natalie Portman (@natalieportman)


1. Наріжте 2 склянки полуниць.
2. Додайте 3 столові ложки коричневого цукру і сік одного лимона в миску, перемішайте; додайте нарізану м'яту.
3. Змішайте все в блендері.
4. Розлийте у форми для морозива і покладіть в морозилку.
5. Після того, як суміш замерзне, діти можуть їсти морозиво, а дорослі можуть поставити морозиво в склянку, налити в неї текілу і пити коктейль з текіли з полуницею.
"Фруктове морозиво з полуничною м'ятою - прекрасний перекус для дітей і коктейль для дорослих," - стверджує Наталі.

Читайте також: Наталі Портман приготувала лазанью за рецептом своєї мами

Залиште свій коментар

Вибір редакції