Щоб приготувати до столу смачну яскраву закуску, нафаршируйте помідори.
Для страви використовуйте стиглі помідори твердих сортів, сир, бринзу, сметану, а для пікантності додайте часник та зелень.
Інгредієнти
- Помідори промийте і просушіть. Гострим ножем зріжте їхні плодоніжки, щоб вийшла плоска поверхня, потім зріжте верхівки та чайною ложкою видаліть м'якоть, залишаючи товсті стінки.
- Часник очистіть та видавіть через прес.
- Зелень промийте і подрібніть.
- Оливки розріжте на половинки.
- Для начинки в мисці змішайте м'який сир, бринзу, часник, сметану, чорний мелений перець, кріп і сіль. Добре перемішайте.
- Наповніть кожен помідор приготованою начинкою до верху. Прикрасьте половинками оливок та листочками кропу чи петрушки.
Поради:
- Сметану можна замінити на натуральний йогурт.
Читайте також: